Bu çocukla nasıl tanışabilirim? Yardımcı olabilir misiniz 🥳

Nasıl bir adım atabilirim acaba? Sosyal medyası yok çünkü
once asansörde görüyorsanız gunaydin iyi günler bunlar zaten normal seyler asansor muhb.sonrasinda konuşun havadan sudan birden hava sogudu diyin yani normal konu acin bir daha gordunuginizde annesini sorun .annesi ile araniz iyi olsun 27 yasindasiniz biriyle muhb icin gördüğünüz biri ara ara neden cekiniyorsuniz yuz yüze muhb daha iyi sosyal medya dan bulsanız konuşsanız bence daha garip olur beni aramis sosyal medyalardan diyecek

O gelmese de önemli değil. Siz önce annelerle bir araya gelip başta komsuculuk oynayın. Sonra annesi sizi gozlemleyip oğlunun da hayatında kimse yoksa kafasına girer. Sizde çocukla ilgili bilgi alırsınız bu süre zarfinda. Anneler konuşmadan kesinlikle durmaz.
O zaman gideyim bende annemle annesine 🙊 o sırada da annemde ben mutfaktayken falan bende Çiçeğin evlenmesini istiyorum artık dese, çok mu gözüne sokmuş olur beni sizce? Annesi beni çok beğeniyor çünkü. Bunu her seferinde beni gördüğünde dile getirir 😬

Yok yok sakatlamazsiniz😂
Ama siz düşünce şöyle aranızda 3.4 metre olsun. Düştüğünüzu görüp yardima gelirse oldu bu iş :KK53: yok gelmezse zaten umudu kesin artik.
Çok kibar birisi. Zannetmiyorum öyle bi kabalık yapacağını ya. Yani umarım yapmaz 🥺😂😂

once asansörde görüyorsanız gunaydin iyi günler bunlar zaten normal seyler asansor muhb.sonrasinda konuşun havadan sudan birden hava sogudu diyin yani normal konu acin bir daha gordunuginizde annesini sorun .annesi ile araniz iyi olsun 27 yasindasiniz biriyle muhb icin gördüğünüz biri ara ara neden cekiniyorsuniz yuz yüze muhb daha iyi sosyal medya dan bulsanız konuşsanız bence daha garip olur beni aramis sosyal medyalardan diyecek
Çünkü sık sık karşılaşamıyoruz. Burada yaşasa sık sık denk geliriz elbette. Ama uzakta ne yazık ki. Ne ara geliyor ne gidiyor onu bile anlamıyorum

O zaman gideyim bende annemle annesine 🙊 o sırada da annemde ben mutfaktayken falan bende Çiçeğin evlenmesini istiyorum artık dese, çok mu gözüne sokmuş olur beni sizce? Annesi beni çok beğeniyor çünkü. Bunu her seferinde beni gördüğünde dile getirir 😬
Çok hızlı gitme ki boyle seyler doğru değil komsuoglunun hayatında biri olabilir. Normal komşu muhabbetleri yapın. Öyle ne kızı evde kalmış anneler gibi davrandirtmak. Kendiniz olun, kek falan yapıp götürün öncesinde niyetinizi belli etmeyin ki sonrasında yüz yüze bakacaksınız. Belki çocuk doludur

Çok hızlı gitme ki boyle seyler doğru değil komsuoglunun hayatında biri olabilir. Normal komşu muhabbetleri yapın. Öyle ne kızı evde kalmış anneler gibi davrandirtmak. Kendiniz olun, kek falan yapıp götürün öncesinde niyetinizi belli etmeyin ki sonrasında yüz yüze bakacaksınız. Belki çocuk doludur
Sevglisi olsa annesi kız aramaz sanırım ya. Çünkü ailesiyle ilişkilerini paylaşan bir insan. Geçen yıllarda ilişkisi olmuştu ve hepimiz öğrenmiştik 😅 tabi o sıralar düşünmüyodum zaten. 1 aydır falan başladı. O izlenimi bende verdirmek istemiyorum. Çünkü doğru da değil aslında. Sonradan annende dünden razıydı gibi cümleler duymak istemiyorum. Aşırı çirkin. Ama beni gün sonunda oğluna söylemesi gerekiyor 😅

Çocuk dediğiniz koca adam 32 yaşındaki, bu yaşta zaten tanışmak istediği bir kadın varsa o kadının annesi yokken de selam verir illa dikilip sohbet etmese de. Yani biraz sizin kuruntunuz olabilir gibi geliyor hele anneler tanişiyorsa illa gelirdi e nasılsın x teyze(konu sahibinin annesi) ne yapıyor nasıl vs diye konu açardı

Çocuk dediğiniz koca adam 32 yaşındaki, bu yaşta zaten tanışmak istediği bir kadın varsa o kadının annesi yokken de selam verir illa dikilip sohbet etmese de. Yani biraz sizin kuruntunuz olabilir gibi geliyor hele anneler tanişiyorsa illa gelirdi e nasılsın x teyze(konu sahibinin annesi) ne yapıyor nasıl vs diye konu açardı
İnsanlar sadece bir tipe mi sahip yahu. Bizim apartmanda ayakkabını değiştirdiğin bile olay oluyor. Değil ki bana selam verip, konu açacak. Adımız mahalleye duyulur. Öyle bişeyi o yüzden asla yapamaz. Zaten o öyle davrandığı zamanlarda ben ona karşı bişey hissetmediğim için normal davrandım. İnsanlar bunu hisseder. O da hissettiği için yapamıyor belki de. Kendisine bakmayan bir insana mı muhabbet açmaya çalışsın? Bilmiyorum 1 aydır bişey oldu. Onu merak ediyorum, tanımak istiyorum. Ama göremiyorum işte. Görsem belki bakışlarımdan vs o da hissedip, cesaretlenip birşeyler yapabilir

İnsanlar sadece bir tipe mi sahip yahu. Bizim apartmanda ayakkabını değiştirdiğin bile olay oluyor. Değil ki bana selam verip, konu açacak. Adımız mahalleye duyulur. Öyle bişeyi o yüzden asla yapamaz. Zaten o öyle davrandığı zamanlarda ben ona karşı bişey hissetmediğim için normal davrandım. İnsanlar bunu hisseder. O da hissettiği için yapamıyor belki de. Kendisine bakmayan bir insana mı muhabbet açmaya çalışsın? Bilmiyorum 1 aydır bişey oldu. Onu merak ediyorum, tanımak istiyorum. Ama göremiyorum işte. Görsem belki bakışlarımdan vs o da hissedip, cesaretlenip birşeyler yapabilir
Yani inşallah avuntu değil gerçektir ve beraber mutlu olursunuz ne diyelim 🤷🏻‍♀️ Ama konuşma şekliniz ve anlattığınız olay genelde karşılık aldığını sanan bir arkadaşıma benziyor. Ortada karşılıklı bir his olduğunu kanıtlamak için verdiği veriler genelde çok ufak ve her yere çekilebilir şeyler o yüzden her zaman fazla kapılmamakta fayda var diye düşünüyorum

Yani inşallah avuntu değil gerçektir ve beraber mutlu olursunuz ne diyelim 🤷🏻‍♀️ Ama konuşma şekliniz ve anlattığınız olay genelde karşılık aldığını sanan bir arkadaşıma benziyor. Ortada karşılıklı bir his olduğunu kanıtlamak için verdiği veriler genelde çok ufak ve her yere çekilebilir şeyler o yüzden her zaman fazla kapılmamakta fayda var diye düşünüyorum
Ya hu karşılıklı bir durum var demiyorum ki. Sanki bana aşkını itiraf etti dedim 😅 insanlık hali, o anlık hoşuna gidip bunu yapmıştır büyütmemiştir. Zaten onun hayatının akışını öğrenmek istiyorum olay bu. 27 yaşındayım, 20 yaşında değil. O yüzden sizin arkadaşlarınızın hayal kırıklıklarına ihtiyacım yok. Söyleyeceklerinizi direkt söyleseniz de anlarım 🙏🏻

Bence direk gelinlik giyin anneniz hadi oğlunu çağır da nikahı kıyalım desin😅

Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyor 😅 bulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana 🤗
Knka hiç 32 yaşında çocuk görmedim Benjamin mi bu 😅

Anneniz annesinin ağzını arasın. Sevgilisi vardır belki.

Bana umutsuz gelen yanı şu; erkek sizden etkilense annesine sorar "birini görüyorum binada, kim" diye. Hatta anneler görüşüyormuş ya, genelde erkek annesi laf atar kız annesine, ağız arar. Böyle bi şey de yoksa belki size öyle gelmiştir ya da dediğim gibi belki sevgilisi vardır. Ama kısa süredir görüyorsa bi şey diyemem anca bi şeyler olur sanırım.

Amann belki belki belki diye diye amma yardımcı oldum 😂

Annesi hayatına biraz müdahaleci bir tip.

Annesi icin mudaheleci bir insan diyorsunuz. Belli ki kendi uygun gordugu bir kizla evlendirmek istiyor oglunu. Ogluna kiz ariyor diyorsunuz. Ya siz, oglunun hayatina bu sekil mudahele eden bur kadini kayinvalide olarak istiyor musunuz? Oldu da ilerde hayatinizin merkezine yerlesmek isterse? Bu sizi korkutmuyor mu? Beni korkuturdu acikcasi..

Annesi icin mudaheleci bir insan diyorsunuz. Belli ki kendi uygun gordugu bir kizla evlendirmek istiyor oglunu. Ogluna kiz ariyor diyorsunuz. Ya siz, oglunun hayatina bu sekil mudahele eden bur kadini kayinvalide olarak istiyor musunuz? Oldu da ilerde hayatinizin merkezine yerlesmek isterse? Bu sizi korkutmuyor mu? Beni korkuturdu acikcasi..
Hayır

Back
X