Bu çok sevdiğim , lanet şehirde, tezatlıklar içinde, yalnız başıma boğuluyorum ...

yanlıs hatırlamıyorsam bu cocuk cok cınsellıgı düskün olan cocukmu :26:

Evet, bu o canım.
Ama bu cinselliğe düşkün olan kişiliği dışında, diğer sakin ve duygusal kişiliğini seviyorum ben.
O sakin kişiliğinde, diğer cinselliğe düşkün olduğu kişiliğindeki gibi hayvanlık yok.

o kırılan simler önemli değil... sana istedigi zaman ulaşabilir.. hele askere gitttiyse seni arayacak, orda yalnızlık çekecek çünkü..
çok yakın arkadasımın basına geldi.. eski erkek arkadası 9 ay sonra aradı. çocuk askere gidiyor, 1 kaç ay sonra boşluga düşüyor,kızı arıyor... ve askerlik bittikten sonrada bir daha aramıyor kızı..
biten ilişkin için kendini yıpratma. evet belli çok seviyorsun hala. ama hayatına biri girdigi zaman ve onunla ciddi bir ilişki yaşadıgın zaman iyiki öncekinden ayrılmışım diceksin. güven bana.. ve o çocuğu bu kadarda merak etmeki yeni aşklara yelken açabilesin...

İnşallah orkide_m ... Dedikleriniz doğru. Beni askerlikte arasa nolacak, belki de sonra aramayacak .
Ama işte benim istedğim, sanırım belli bir süre peşimde, gerçekten tam anlamıyla dolaşması.
Gözlerindeki gerçeği görmek ve buna rağmen gidebilmek istiyorum !

Evet, bu o canım.
Ama bu cinselliğe düşkün olan kişiliği dışında, diğer sakin ve duygusal kişiliğini seviyorum ben.
O sakin kişiliğinde, diğer cinselliğe düşkün olduğu kişiliğindeki gibi hayvanlık yok.

anlıyorumm senııı...gercekten anlıyorum ama keske oda anlasa :31:

sence senden tamamen vazgectımı yoksa arayacak mı ne dıyorsun ne hıssedıyorsun?
yada hayatında bırısı varmı bunu bılıyormusun?

konunun hepsini okuyamadım ama neden ayrıldınız sorabilir miyim

anlıyorumm senııı...gercekten anlıyorum ama keske oda anlasa :31:

sence senden tamamen vazgectımı yoksa arayacak mı ne dıyorsun ne hıssedıyorsun?
yada hayatında bırısı varmı bunu bılıyormusun?

Hayatında birisi olduğunu söylemişti, biz tamamen bitirdiğimizde.
Ama inanmıyorum. O gün inanmıştım ama şimdi inanmıyorum çünkü, insan hayatında gerçekten birisi varsa, bunu facebook adresinde göstermez mi ?
Fotoğraf koymaz mı ? Ya da en azından ilişkisi var yapar. Gerçekten ciddi bir şeyler olsa yani.
Ah esmerimsin, hiç hissedemiyorum ki. Bir yanım "er geç arayacak" dese de, diğer yanım "vazgeçti senden." diyor. ... :31:

mesaj tekrarı.............

Son düzenleme:
konunun hepsini okuyamadım ama neden ayrıldınız sorabilir miyim

Neden ayrıldık ? :)
Güzel ... Anlaşamıyoruz. Onun dik kafalılığı, duygularını saklayışı, kendini değersiz görüp, kendini bana layık görmeyişi...
Belki de kısaca onun çoğu zaman şerefsizce davranması...
Bilmiyorum ... Bir çok sebep var.
Ama en son, cinsellik isteği yüzünden ayrılmıştık. Sonra o barışmak istedi, dönmedim.

Back
X