ikinci doğum olmasına rağmen korkuyorum.sezeryan olacak over kistim var birde yanı iki ameliyat, korkum 2 kat:)..
benım gibi olan varmı acaba ne olur benı rahatlatın..normal doğum olsa bu kadar korkmam herhalde..
canım Allah kolaylık versin benimde 2 sezeryanım var ama herhalde 5 te olsa insan hep heyecanlanacak...hayırlı kolay doğumlar dilerim arkadaşım sağlıcakla al bebişini kucağına ....
Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin sana.heyecanın ve korkun normal ama düşün ki sen dünyaya bir bebek getireceksin ve şuan senin yernde olmak isteyen binlerce kişi var.Allah yardımcın olsun.bizim gibi bebek bekleyenler için de dua et olur mu???
hayırlısıyla sağlıkla doğsun benim normal doğumdu buda olucak heralde ama hangisi olursa olsun kaçıncı olursa olsun insan genede korkuyor
allah analı babalı büyütsün
Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin sana.heyecanın ve korkun normal ama düşün ki sen dünyaya bir bebek getireceksin ve şuan senin yernde olmak isteyen binlerce kişi var.Allah yardımcın olsun.bizim gibi bebek bekleyenler için de dua et olur mu???