Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf ya şimdi meleğimle birlikte yatak keyfi yapardık sonrada güzel bir kahvaltı eeee sonrada güzel bir temizlik yarında temiz bir evvvv iyi bir uykuuu ve sadece yemek yapardım heraldee....:)) hayali güzel be:))
haline şükret arkadaşım sabah 08.00 burdaydım ve saat 15.00 de çıkıyorum
seninki de pek kötüymüş yaaa..ya bu özel gerçekten insanın derisini yüzene kadar çalıştırmak istiyor. ama el insaf yani![]()
al benden de o kadar. şimdi kuzum uyanmıştır eşim ona kahvaltı yaptırıyordur. evde olsaydım ben de alış verişe çıkardım alış veriş canavarı oluyor insan sezon sonlarında..
asıl sen haline şükret arkadaşım.09,00 da burdayım ve saat 19,00 da çıkıyorum.![]()
onu hiç söleme 15.00 de çıkıyorum eve gidene kadar saat 16.00 oluyor ee burdada 17.00 dedimi başlıyor hava kararmaya gün bittiiii bugünde bir çok arkadaş yok malum sınava gittiler anlıyacağınız patronada zarar aslında c.tesi gelmemiz anlatmak lazım ama bizim patron bizden önce gelmiş yine sabah 8.00 de burdayım siz düşünün artık gerisini
beterin beteri var canım bende sana bakarak şükrettim şimdi :)
Sadece sen değil canım benim şuan bu topicte hatta iddaa ediyorum forumda ki herkes benim halime bakıp şükredebilir
Hem hafta içi hem hafta sonu saatlerimiz full.
Modern köle diye adlandırdıkları benim!!
Sadece pazarım var, ona da ne sığdıracağımı şaşırıyorum.
Ama bu ay son inşallah, ay sonu istifa vermeyi düşünüyorum çünkü artık bünyem kaldırmıyor!![]()
ben de şükrettim mesela
peki maddi olarak telafi ediyorlar mı bu açığı?
Şöyle anlatayım arkadaşım, telafi edip etmediklerine siz karar verin.
e-ticaret site bölümü yöneticiliği yapıyorum, itiraf ediyorum işim o kadar ağır değil ve ortamam rahat.
Fakat haftanın 6 günü 9-19 çalışıyorum ve 1300 lira maaş alıyorum.
Yol param yok yemeğim burdan karşılanıyor sadece.
İşim evime çok uzak olduğu için aylık yaklaşık 300 lira yol parası veriyorum.
Varın siz düşünün gerisini.:44:
benim eşim çalışmıyor ctsi günleri ben geliyorum ama..
dediğin gibi doktora bile gidemiyorsun hastaneler 1 de bitiyor.
devlet gelir vergisini tam kesebilmek için maaşları bankadan alma zorunluluğu getirdi zamanında, önceden asgariden yatabiliyordu ya maaşlar.. yani işine gelene el atıyor ama işine gelmeye karışmıyor..memurlar 2 gün dinleniyor biz 1 gün...
Çalışmanın aslında en kötü tarafı, Zadece eşinle vakti harcamamak, birlikde özel bir gün geçirememek sanırımDaha yeni evli sayılırız, hiç sağlıklı değil, offf off
![]()
işte huzur ve rahatlık çok önemli gerçekten.. kompleksli bir müdürün stres topu olmak istemem ya da mobbing uygulamaları oluyor biliyorsun. ne kadar para da alsan ağzının tadı yoksa çok acı verici hal alıyor çalışmak. günde en az 10 saat buradayız. bu yüzden rahat olman güzel ama parası biraz daha iyi olsaymış. e-ticaret zor ve emek isteyen bir iş değil mi?
Valla patronum kompleksli bile olsa özel sektörde olduğum için en büyük avantajımı kullanır işimi değiştirirdim zaten.
Memur olsam öyle bi şansım olmazdı ama özel sektörde her ne kadar sömürülsen de en azından seçme şansın var.
E-ticaret çok eğlenceli fakat çok zor bir iş.O kadar çok detay var ki kaçırmaman gereken.
Asla kimseye tavsiye etmiyorum.
bi zamandan sonra şu tavra dönüyorsunuz ,
(bknz:)
evet bu da doğru ancak şimdi patronların çıtaları çok yükseldi, ekonomik faktörler falan derken iyice kıskaç altına girdi insanlar. ben ilk mezun olduğumda 22 yaşında bir iş görüşmesine gitmiştim. adam bana dedi ki "aslında bu kadroya X bölümden birini alabilirdim ama siz neler katabilirsiniz diye çok merak ediyorum" yani elimizde sihirli bir değnek mucize bekliyorlar. iyi hoş para kısmına geldik. bu sefer: öss de ilk 10 a giren biri geldi şu kadar maaş istedi, otdü den geldi biri şu kadar istedi. sen ne kadar istiyorsun.
ben de aynen şöyle oldumben kaçar dedim yani..
wooaaww psikolojik baskının da bu kadarı :18:
Resmen ezmişler ki bu duruma benzer şeyler benim de başıma geldi.
Hatta "mutfakta çalışan ablamız işten ayrıldı işe son başlayan kişi siz olacağınız için (çömez) sabah çaylarını sizin yapmanızı rica edicez" diyen bile oldu.
Teşekkür edip ayrıldım ordan.Ama eminim onu da yaparım deyip işi kabul eden çıkmıştır.
İşte bu absürd teklifler birileri tarafından kabul gördükçe özel sektör çalışanı parmağında oynatmaya maalesef hevesle devam edecek.
Ayy dertlendim
Ben burdan çıktıktan sonra kendi işimi yapmayı planlıyorum, yoksa ömrü hayatım boyunca belirli bi maaşa boyun büken biri olucam.
10 sene burda çalışsam maaşım maksimum 2000 lira olur.Yeter mi? bu kadar çalışmaya asla!!
Bi de kendi kapasitemi kendi işimde kullanmayı denicem, umarım allah yüzümü kara çıkarmaz
:18::18: