Bu cumarrtesi sabah sabah işte olmak istemeyenler!!!!!!!

e-ticaret yapan bir sürü insan tanıyorum ben... kıvırabilirsen çok para kazanabilirsin. ama çok iyi yerde çalışıp da bu işi kendim yapacağım diyen arkadaşlarım da oldu çok uzun zaman cepten yediler ama olmadı devam edemediler işe.. belli bir müşteri kitlesini bağladıysan kendine bence olabilir kendi işini yapmak. mesala daha çok hangi sektöre yatkınsın?

Ben daha çok bayanlara yönelik bir site olmasını istiyorum.
Ev ve mutfak dekorasyonu gibi.. hediyelik eşya gibi..
İnternette müşteri kitlesini oluşturmak için ya marka olmak lazım ya da yıllarca alışveriş yapılan köklü bir firma, ben ikisi de değilim :)
O yüzden ilk belki 1 yıl hiç beklentim olmayacak siteden.
Zamanla kısmetim neyse rabbim nasip eder zaten.:1:

Saat tam 09:10 ve ben 13:00' e kadar buradayım.
Cumartesi günleri iş açısından mutlaka gevşeklik oluyor, çünkü resmi kurumlar çalışmıyor, yapılacak işler pazartesine kalıyor gibi.. ve gelirken yollar boş , bu durum bizi de etkliyor kaçınılmaz bir gerçek, kk da topikler boş... zaman geçer mi ki bugün??

benim işyerimde cunartesi 13 e kadar. çok sıkıcı oluyor ve cumartesileri serbest gün bizde haftaiçi klasiik giyiniyoruz. bizde o üzden cumartesiler iş ark. şirkette 11 e kadar keyif kahvaltısı keyif kahvesi derken 13 oluyor :)

İşim vardı 07,00 de geldim ama çıkış saatim belli değil sanırım 21.00 bulacak. Maalesef yarında işteyim. Bazı topiclerdeki yorumlara göre büyük günahkarım

işte geldi bir cumartesizede daha..

hafta içi 9-6 çalışıyorum
cmt 9-1 ama hani nerde.personel çıktı,ben halen yönetim kurulu başkanının saçma sapan işlerini hallediyorum.1,5 aydır 2-3 gibi zor çıkıyorum.kızımı alıp eve gitmem nerdeyse 5 oluyor.

evde bir dünya iş,çamaşır,bulaşık,temizlik,çocuğun banyosu,yemek,alışveriş oho ohh ölme eşşeğim ölme..

oysa cumartesi evde olsam bu saate işmi bırakırdım ben.

dinlencek hiç vaktim olmuyor.en büyük lüksüm pazarları 9 a kadar uyumak...:50:

bende cumartresi çalışanladanım ve halan işteyim
sabah 9 gibi geliyorum ma çıkış saatim belli olmuyor bazen normal çalışma saatimde bile çıktığım oluyor yani 09:00-18:00
bugün büyük bir ümitle 15:30 gibi çıkmak istiyorum bunu tüm kalbimle istiyorummmmm :52:

geçici zamanı hem de yıl sonu işlemleri varken mayısa kadar muhasebe dünyasının mesai saatleri mi olurmuş:51:

Saat tam 09:10 ve ben 13:00' e kadar buradayım.
Cumartesi günleri iş açısından mutlaka gevşeklik oluyor, çünkü resmi kurumlar çalışmıyor, yapılacak işler pazartesine kalıyor gibi.. ve gelirken yollar boş , bu durum bizi de etkliyor kaçınılmaz bir gerçek, kk da topikler boş... zaman geçer mi ki bugün??

ben bı avmde calısıyorum ne cumartesı ne pazar tatıl degılım ve sabah 9,30 aakşam 22,00 ayrıca bugun açıköğretim sınavım vardı ve sabah sınava gıttım gerı geldım maagzaya 15 dk durdum gerı baska bı okula gıttım sınav bıttı gerı geldı yarında öyle yapacam çünkü izin yok... ayrıca gıttıgım okullar şehrın bı ucu 20 dk yuruyup dolmusa bınıyorum sonra tekrar yuruyorum...devamını anlatmayımm.halıne şükretmelisin.....

sadece ilk sayfayı okudum ama bu şekilde çalışanlar halinize şükredin
dersanecilik sektöründe çalışan meslektaşlarım napsınlar
cumartesi ve hatta pazar günü tüm türkiye uyurken onlar sabahın köründe işe gidiyorlar
sizin çocuklarınıza, kardeşlerinize sabahın 8 buçuğunda ders vermek için
ahh ahh her zaman şükretmek lazım arkadaşlar
geçen yıl bu sektördeydim haftanın 6 günü akşam 7 buçuğa kadar çalışırdım
her iş dönüşüm eziyetti
çok şükür bu yıl evlendim kocama yemek yapıyorum :52:
şaka bir yana çalışmak güzeldir :27:

Halinize şükredin bence arkadaşlar.

Hafta sonu full çalışanlar ne yapsın.

Bazılarının da hafta içi tatili oluyo, asıl tatil olması gerekirken herkes gezip dinlenirken onlar çalışıyo.

Bazı kişilerin sadece pazar oluyo c.tesi bile çalışıyo falan.

O yüzden daha fazlasını istemeyi bıraksak ne güzel olur.

özeldeyken cumartesileri 10.00-17.45 çalışıyoduk, ama pazar-pazartesi tatildi... yine de cmtsi çalışmak nasıl bi eziyet iyi bilirim:43:

cumarteıs pazar cok sukur calısmıyorum

Back
X