• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cümle ne demek?

Şoklar içerisindeyim :KK57: bir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim :KK57:. Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
Akşam bize geldi gelinimiz ve abim, abim şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ama ayrılmak istiyordu uzun zamandır, kendimize ait bi dükkanımız var ve kendi işini kurmak istiyor, arkadaşı ile ortak emlakçılık yapmak istiyor ama gelinimiz bu işe pek sıcak bakmıyormuş bugün öğrendim . Neyse akşam bize geldiler abim babamla durumu konuşuyor, bu kalktı mutfağa gitti bende çayları yeniliyorum mutfağa gittim bi baktım ağlıyor noldu falan dedim işten çıkacakmış ya o dükkan işlemezse nolacak, hem emlakçılıktan ne anlar,elindeki işinden de olacak falan diyor. Yani tamam biraz hak veriyorum böyle bir iş yapmadı ama abartılacak bi durum yok ağlanacak kadar abartılacak bi durum hiç yok. Bİraz konuştuk o ara abim ve kardeşim geldi, yapacağı işle ilgili konuşuyoruz bunlar tartışmaya başladı :KK57: abim istifa edip bu işi yapıcam ben bitti dedi gelinimiz ben sana başka bir iş buldum aslında dükkana iki tane yatak at başka bir iş yap bence:KK57: deyip masadan kalktı gitti, giderken de tövbe tövbe diye söyleniyor, abim ne diyor ya bu dedi kalk eve gidiyoruz dedi kalktı gittiler, kızlar o kadar şaşırdım ki o kadar utandım ki bu söylemden anlatamam, bilmiyorum bu cümle ne demek Allah aşkına ben mi yanlış anlıyorum bu sözü?
Abın severek evlenmedı anlasılan ve flört dönemide kısa gıbı geldı tanıyamamıslar bırbırlerını bence baska sıkıntılarda var aıleler arasında bunların hepsı abınızı ve esını etkılıyor sızlerıde yıpratıyor.Konularını bılıyorum evlılik zor bır meslektır herseyın hayırlısı iyi tanımalı acele etmemelı .

Hayatta gelininizden daha mühim şeyler gerçekten yok mu ?

Şu saatte ekrana bön bön bakıp; gülme krizine girdim allahtan seni güldürsün. :KK53:

Konu sahibesi bence abinizin eşinin lafını, buraya taşımanız çok saçma. Hakaret kabul edilir bir şey değil ama dert edilecek kadar sizin açınızdan çok ekstrem bir durum değil. Abiniz eşi ile gerekli konuşmayı yapmış ve şuan mışıl mışıl uyuyordur. Siz ise dert ediyorsunuz bence dert etmeyin dünyada çok daha önemli şeyler var. Örneğin sizin hayatınız gibi hayattan beklentileriniz gibi...

Back
X