• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da bana dert oldu

Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Neyi elestirmis ki kadin demek ki tadini lezzetini tutturamiyorsun demis seninkini yemiyor baskasininkini ust uste iki tabak aliyorsa bencede oyle kusura bakmada olumsuz elestiriye tahammulun yok ne denmesini bekliyorsun yapa yapa ogreneceksin kendini gelistir kursa git birinden yardim al kitaplar al internetten tarif dene begendiklerini not al kendine bir yemek ajandasi yap:KK14:

Ne alaka ya, kim yargısız infaz yapmış. Herkes fikrini beyan ediyor. Bence siz çok hassassınız bu konuda..
Olumsuz elestiriye tahammulu yok arkadasin ne yazik ki ,evet biraz hassas belli ama burada kirmak icin birsey söylenmemis el lezzeti farkli birsey yemek yapmak ile alakasi yok kiminin eli gercekten lezzetli olur.

Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Ben yazdığına göre yorum yaparım ,buraya öyle yazmışsın yazdıklarından o sonuç çıkıyor

adam lezzetli olsa neden yemesin ki yani

Son düzenleme:
yemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir

YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH

NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR

Olumsuz elestiriye tahammulu yok arkadasin ne yazik ki ,evet biraz hassas belli ama burada kirmak icin birsey söylenmemis el lezzeti farkli birsey yemek yapmak ile alakasi yok kiminin eli gercekten lezzetli olur.

Dionee ye mi darıldı diyeceğim ama kızcağız "sanırım" demiş. "yargısız infaz" ağır bir itham değil mi? biri gelse dese ki yemeklerinde saç vardır kesin pistir ööğğdür böğğhdür o zaman anlarım.

Ben de çok iyi aşçıyım diyemem. Ama internette bazı sitelerde çok ayrıntılı yemek tarifleri var. Ölçüsüne uyduğun vakit ilk denemende bile güzel sonuç çıkar. Bi de eşinle memleket farkı varsa bu direk damak tadını etkiliyor. Eşinin memleketinin meşhur yemeği nedir mesela, bi gün onu yap beğenirse bi hafta över zaten:KK53:
sen mi kötü aşçısın hadi oradan gördük yemek bölümüne koyduğun yemekleri hepsi de on numaraydı

Şimdi sen yemek yapmayı bilmiyormuşsun ya, eleştirmiş vs. o baştan öyle şartlanmış ya güzel olsa bile güzel yapmışsın diyeceğini sanmıyorum. Aynı modelden benim arkadaşımın eşi de var. Anasının yemeğini yesin o zaman.

Aynısını düşündüm. Eşine de alıngan davranıyorsa belki çok basit bir şey var ortada adam sesini çıkaramıyordur.
aynen ,aşırı tepki vermese eşi şuyu eksik buyu eksik şurasını sevmedim diye fikir beyan edebilir

konu sahibi de yaptığı hataları düzeltir böylece

yemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir

YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH

NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR
Bütün sureleri yemek yaparken herzaman okurmusunuz o_O

Elinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum :D

Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.

Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.

Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.

Elinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum :KK70:

Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.

Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.

Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.
Deme oyle deme :KK70:
Kurufasulye icinde az su koy az su koyamiyorum dersende kapagi acik pisir :)

Back
X