Örgü bu da benden

• Konu Sahibi Konu Sahibi eli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
süper olmuş gerçekten.. emeğine sağlık hemen bende doğacak bebeğime öreceğim....

çok şirinler ve çok basit olmuş ellerine sağlık yalnız kaç numara şişle yaptın
pek örgü işinden anlamam ama bunu görünce heveslendim

ay insan gaza gelip dogurasi geliyo benim kizim var ama bu patikler icin büyüdü artik :)
eline emegine saglik anneme göstereyim yapa dursun
kenarda kösede dursun :)
süs olarak bile cok sekerler ya

ay valla çok şeker olmuş büyüğünü bize göre yapıp giysek sırnaşık şey

çok güzelmiş basitgibidee bu akşam başlıycam bakalım yapabilcekmiyim canımmm böle bildiklerin varsa ekle bize öğretsene arkadaşım mesala kolay bebek battaniyesi modelin var mıı

Emeklerine sağlık canım, çok güzel olmuş...
Hemen yapıyorum bende...

arkadaşım ellerinize sağlık,özelikle açıklamalı olarak resimlemeniz çok hoşuma gitti :) malum benim gibi pek örgüden anlamayanlar için çok yararlı olmuş teşekürlerr

cnm ellerine sağlık
paylaşımın içinde ayrıca çok teşekür ederim.
bebek yeleği modelleri ördüm ama patik hiç örmemiştim bu çok ii oldu. kaydirigubbakcemile5

resimler ve açıklamalar süperr bu akşam hemen başlıycam bebişim yolda inş. becere bilirim teşekkürler...

Ayyy cok tatlilarr.Keske becerebilsem böyle seyleri yaa.
Ellerine saglik.

çok tatlıııı ellerinize sağlıkk

ya bunu kaç numara şişle örüyorsunuz örgüyü çok az biliyorum bunu yapabilirim kolay ama kaç numara şişle örülür bilmiyorujm

kızlar,ben de bu patiği yapmak istiyorum. 25 ilmekle başladım ,ama bana çok küçük oluyor gibi geldi..şişim de 4 numara...devam edeyim mi,yoksa ilmekleri çoğaltayım mı....bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz

bende yaptım çok güzel oldu şimdide doğacak bebişime yapacağım kaç gündür bu patiğin yapılışını arıyorum ellerine sağlık

ben yaptım arkadasım öle ufak gibi geliyor sana ama normal ben yaptım çokda güzel oldu ama dikmesi ni anlıyamamıstım örgüyü evirdim çevirdim sonunda buldum

ben yaptım arkadasım öle ufak gibi geliyor sana ama normal ben yaptım çokda güzel oldu ama dikmesi ni anlıyamamıstım örgüyü evirdim çevirdim sonunda buldum

teşekkür ederim canım..benim ayaklar biraz büyük olunca,ördüğüm patik oyuncak gibi geldi galiba :))) ama güzel oldu sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…