Aşılama BU DA BENİM AŞILAMA GÜNLÜĞÜM...!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lokumn

umutla melegini bekliyor....
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
413
24
merhaba arkadaşlar.4 kez başarısız klomen tedavisi,1 femara ile başarılı ancak düşükle sonuçlanmış hamileliğin ardından doktorum önümüzdeki ay aşılama yapmayı önerdi bende kabul ettim.her ay olumsuz sonuçla üzülmekten ağlamaktan çook yoruldum.yaşayanlar beni çok iyi anlar.

bundan böyle daha umutluyum.daha önce aşılama tecrübesi yaşamış arkadaşlarım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.ben de her doktor kontrolümden sonra durumumu sizlerle paylaşacağım.içimizden birilerine faydam dokunursa ne mutlu bana..
ağustos ayında ve daha sonrasında aşılama deneyecek arkadaşlarımı da bekliyorum.bilgi ve dua alışverişinde bulunalım lütfen :)))

ben adet günümü bekliyorum kızlar.sanırım benden başka ağustos ayında deneme yapacak kimse yok :KK43:

ya ben neden yalnızım.birileri bana cevap verebilir miii...
benden başka aşılama olan yada olacak olan kimse yok muu ???

inşallah canım.hakkımızda hayırlısı olsun.ben hormon bozukluğu için hayıt tohumu aldım.adetten sonra başlayacağım inş.

burda mısınız kızlaaaarrrr....

Merhaba,

Ben de 29 temmuzda yaptırdım aşılamamı yazdıklarını da yeni gördüm keşke önceden görüp sana bişeyler yazabilseydim :KK43: hakkımızda hayırlısı ben beklemedeyim.Sen ne durumdasın?

Merhaba,

Ben de 29 temmuzda yaptırdım aşılamamı yazdıklarını da yeni gördüm keşke önceden görüp sana bişeyler yazabilseydim :KK43: hakkımızda hayırlısı ben beklemedeyim.Sen ne durumdasın?
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.bize de haber ver olur mu ?
bu arada aşılama sırasında herhangi bir ağrı hissettin mi ? bana detayları yazabilir misin.ben ilk kez olacağım ve tecrübesizim bu konuda.endişelerim var.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.bize de haber ver olur mu ?
bu arada aşılama sırasında herhangi bir ağrı hissettin mi ? bana detayları yazabilir misin.ben ilk kez olacağım ve tecrübesizim bu konuda.endişelerim var.

Sağol canım inşallah :) tabi ki sonucu yazacağım. Ben aşılama esnasında hiçbir şey hissetmedim, normal muayene ile bir farkı yok zaten çok kısa sürüyor. Mesela öncesinde hsg çektirmiştim onu da anestezisiz yaptırıyor çoğu kişi ben anestezisiz yaptıramadım hsgyi ama aşılamada gerçekten hiçbir şey yok boşuna kendini strese sokma :KK66:

cevabın için saol canım.benim hsg de anestezisiz oldu çok korkunçtu.çok acı çektim.kürtajım anesteziliydi.öncesinde verilen suni sancı dışında kürtaj deneyimim iyi geçti diyebilirim.şimdi aşılama olayını merakla bekliyorum.bakalım başımdan neler geçecek.sizlerle paylaşacağım:KK25:

cevabın için saol canım.benim hsg de anestezisiz oldu çok korkunçtu.çok acı çektim.kürtajım anesteziliydi.öncesinde verilen suni sancı dışında kürtaj deneyimim iyi geçti diyebilirim.şimdi aşılama olayını merakla bekliyorum.bakalım başımdan neler geçecek.sizlerle paylaşacağım:KK25:
Bende asilama dun oldum korkma ck basit bi operasyn kasik agrm var benmdr 19nda test yapcak ins olmlu olr

Canım regl oldum ben bugün :KK43:

X