starlicya35 ... Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 939 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yaş 43 Yer İzmir 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #21 lalelal .!.: Beyaz herkeste var,sıradan...Metalik gri hem hoş olur hem de farklı... Genişletmek için tıkla... teşekkürlerr :87:
lalelal .!.: Beyaz herkeste var,sıradan...Metalik gri hem hoş olur hem de farklı... Genişletmek için tıkla... teşekkürlerr :87:
S SekersizYesilCay "Defne Karen" Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2009 Mesajlar 2.202 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 Yer Kocaeli 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #22 Seramikler çok hoş. Çanakkale seramik Vanity serisi :) Dolabı gri yaptırmanı tavsiye ederim; hatta füme... Seramikler kendini göstermeli bence.
Seramikler çok hoş. Çanakkale seramik Vanity serisi :) Dolabı gri yaptırmanı tavsiye ederim; hatta füme... Seramikler kendini göstermeli bence.
starlicya35 ... Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 939 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yaş 43 Yer İzmir 20 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #23 SekersizYesilCay .!.: Seramikler çok hoş. Çanakkale seramik Vanity serisi :) Dolabı gri yaptırmanı tavsiye ederim; hatta füme... Seramikler kendini göstermeli bence. Genişletmek için tıkla... hımmm füme de düşünülebilir... teşekkürler...
SekersizYesilCay .!.: Seramikler çok hoş. Çanakkale seramik Vanity serisi :) Dolabı gri yaptırmanı tavsiye ederim; hatta füme... Seramikler kendini göstermeli bence. Genişletmek için tıkla... hımmm füme de düşünülebilir... teşekkürler...
S SekersizYesilCay "Defne Karen" Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2009 Mesajlar 2.202 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 Yer Kocaeli 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #24 starlicya35 .!.: hımmm füme de düşünülebilir... teşekkürler... Genişletmek için tıkla... rica ederim canım. aklıma geldi de; mürdüm falan seviyorsan o renk de çok hoş duruyor. aklında olsun :)
starlicya35 .!.: hımmm füme de düşünülebilir... teşekkürler... Genişletmek için tıkla... rica ederim canım. aklıma geldi de; mürdüm falan seviyorsan o renk de çok hoş duruyor. aklında olsun :)
starlicya35 ... Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 939 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yaş 43 Yer İzmir 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #25 SekersizYesilCay .!.: rica ederim canım. aklıma geldi de; mürdüm falan seviyorsan o renk de çok hoş duruyor. aklında olsun :) Genişletmek için tıkla... renkli düşünmüyorum. aksesuarlarımı sınırlamak istemiyorum...
SekersizYesilCay .!.: rica ederim canım. aklıma geldi de; mürdüm falan seviyorsan o renk de çok hoş duruyor. aklında olsun :) Genişletmek için tıkla... renkli düşünmüyorum. aksesuarlarımı sınırlamak istemiyorum...
N naznaz79 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2009 Mesajlar 39 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #26 banyo güzel ama biraz renk lazım aksesuarlarla hoş olur
starlicya35 ... Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 939 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yaş 43 Yer İzmir 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #27 naznaz79 .!.: banyo güzel ama biraz renk lazım aksesuarlarla hoş olur Genişletmek için tıkla... renklerden çabuk sıkıldığımdan beyazdüşündüm... her renk aksesuarla canlandırabilirm... sıkılınca aksesuar değiştirmek kolay ....
naznaz79 .!.: banyo güzel ama biraz renk lazım aksesuarlarla hoş olur Genişletmek için tıkla... renklerden çabuk sıkıldığımdan beyazdüşündüm... her renk aksesuarla canlandırabilirm... sıkılınca aksesuar değiştirmek kolay ....
g_a_g Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2009 Mesajlar 28 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Tekirdağ 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #28 cok ferah ve güzel ama modernliği bozmayacak renklerle renklendirilebilir.
starlicya35 ... Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 939 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yaş 43 Yer İzmir 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi starlicya35 #29 g_a_g .!.: cok ferah ve güzel ama modernliği bozmayacak renklerle renklendirilebilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yorumunuz için.. seramiklerim döşendi.dolaplarım da yapılınca fotoğrafını koyucam... umarım güzel olur
g_a_g .!.: cok ferah ve güzel ama modernliği bozmayacak renklerle renklendirilebilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yorumunuz için.. seramiklerim döşendi.dolaplarım da yapılınca fotoğrafını koyucam... umarım güzel olur