- Konu Sahibi gxuxmxuxxsx
-
evet 6500 banada çok fazla geldi ama fayanslar filanda içinde belkide o çok tutmuştur bilemiyorum davlumbaz filan içinde olabilir. Ama güzel olmuş. Küçük mutfakları bu şekilde göstermek zordur. Birde dolapların içerisindeki aksamlar çok pahalı küçük mutfaklar içinde bu aksamlar şart. Güle güle oturmak nasip etsin. Bitmiş halinin fotoğraflarını bekliyoruz.
gümüşcüm benimde mutgak yapılıyor.seninki bizimkine göre epey yapılmış.sanki bizimkinin dolap aralarında hafif açıklık kalmış gibi geldi bana onun için biraz huzursuzum.bizde henüz tezgah yok seninki laminantmı.laminantsa su deyince kabarmazmı.bende beyaz istiyorum.sen iyice araştırdıysan banada fikir verirsen sevinirim.
benim ev başka bir şehirde olduğu için tam ilğilenemiyorum.fikirleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
bitmedimi mutfağın hala bitince resimlerini bekliyorum detaylı. çok hoşuma gitti benim mutfağımda böyle küçük seninki gibi yaptırmayı düşünüyorum.
lavaboyu pencere önüne düşünmüşsün benim gibi. bulaşık yıkarken ferah olması avantaj olacaktır. benim lavabom da park manzaralı ve çok güzel oluyor iş yapmak.
dolap içlerini mekanizmalı düşünmen çok iyi olmuş. benim kilerim çok işime yarıyor. sende daha fazla var. çok eşyanı alacaktır eminim.
duvara monte edilen aksesuarları da düşün bence. çok kullanışlı oluyor. baharatlık ve küçük raflar özellikle. servis takımlarını da astığım küçük çengeller çok fonksiyonlu.
güle güle ağız tadıyla, huzurla otur evinde.
en önemlisi de bu zaten.
içindeki o kadar mekanizmayla fiyat çok da pahalı değil, çünkü zaten asıl para tutan dolap değil içindeki sistemler
güle güle kullan inş mutfağını
çok sevimli bir mutfagın varmış bittiğinde eşyalarını yerleştirdiğinde çok daha hoş durcaktır Allah mutfagında ailene güzel yemekler yapmayı nasip etsin
çok güzel olmuş benim mutfağımda çok küçük o kadar zor oluyorki anlatamam. Bende mutfağımı değiştireceğim . Balon kapak düşünüyorum sanırım bunlar onlardan. Bitmiş halini bende görmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?