- Konu Sahibi elmali_turtam
yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şey
merhaba hanımefendi,öncelikle sizi tanımıyorum ama siz bana ''bunlar'' gibi bir ifade kullanmışsınız bunu hiç hoş bulmadıgımı belirtmek isterim. elmalı turtalı arkadaşımız saolsun bizede bir şekilde yardımcı olmak için bir foto eklemiş ve yorumlarımızı merak etmiş, bende bu siteyi 3 senedir takip eden yaklaşık olarak 1,5 senedirde aktif bir uye olarak da sanırım bu konuda yorum yapma hakkınada sahip oldugumu düşünüyorum. ben bu sitede begendigim burun ameliyatı fotolarına bir şekilde yorum yapmışımdır. elmalı turta arkadaşımızın fotosunu başka bir bölümde daha öncede görmüş ve yorum yapmamıştım, fakat tekrar özel bir topik açınca fikrimi beyan etmek istedim. konu bundan ibarettir. hoşçakalın...