Bu da benim Burnum :)

yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şey

merhaba hanımefendi,öncelikle sizi tanımıyorum ama siz bana ''bunlar'' gibi bir ifade kullanmışsınız bunu hiç hoş bulmadıgımı belirtmek isterim. elmalı turtalı arkadaşımız saolsun bizede bir şekilde yardımcı olmak için bir foto eklemiş ve yorumlarımızı merak etmiş, bende bu siteyi 3 senedir takip eden yaklaşık olarak 1,5 senedirde aktif bir uye olarak da sanırım bu konuda yorum yapma hakkınada sahip oldugumu düşünüyorum. ben bu sitede begendigim burun ameliyatı fotolarına bir şekilde yorum yapmışımdır. elmalı turta arkadaşımızın fotosunu başka bir bölümde daha öncede görmüş ve yorum yapmamıştım, fakat tekrar özel bir topik açınca fikrimi beyan etmek istedim. konu bundan ibarettir. hoşçakalın...

merhaba hanımefendi,öncelikle sizi tanımıyorum ama siz bana ''bunlar'' gibi bir ifade kullanmışsınız bunu hiç hoş bulmadıgımı belirtmek isterim. elmalı turtalı arkadaşımız saolsun bizede bir şekilde yardımcı olmak için bir foto eklemiş ve yorumlarımızı merak etmiş, bende bu siteyi 3 senedir takip eden yaklaşık olarak 1,5 senedirde aktif bir uye olarak da sanırım bu konuda yorum yapma hakkınada sahip oldugumu düşünüyorum. ben bu sitede begendigim burun ameliyatı fotolarına bir şekilde yorum yapmışımdır. elmalı turta arkadaşımızın fotosunu başka bir bölümde daha öncede görmüş ve yorum yapmamıştım, fakat tekrar özel bir topik açınca fikrimi beyan etmek istedim. konu bundan ibarettir. hoşçakalın...

Konu hakkında 1 önceki yorumunuz için kutlarım beklediğim yorumlar bu ve benzeri yorumlardır.

Ben de bu burnu beğenmedim çünkü çok kaldırılmış ve sıkılmış gibi duruyor bence. Estetik olduğu belli oluyor. Bu yüzden beğenmedim. Ayrıca nicklere dair değil resme dair eleştiriler yaparsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü konunun başlığı ''herkes birbirninin nickine yorum yapsın'' değil. Ayrıca o nick başlık açılmadan çok önce yazılmıştı, ameliyatlarla doktorlarla da hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. Burun konusundaki görüşlerimi belirttim, iyi günler dilerim..

Ben de bu burnu beğenmedim çünkü çok kaldırılmış ve sıkılmış gibi duruyor bence. Estetik olduğu belli oluyor. Bu yüzden beğenmedim. Ayrıca nicklere dair değil resme dair eleştiriler yaparsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü konunun başlığı ''herkes birbirninin nickine yorum yapsın'' değil. Ayrıca o nick başlık açılmadan çok önce yazılmıştı, ameliyatlarla doktorlarla da hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. Burun konusundaki görüşlerimi belirttim, iyi günler dilerim..

çok teşekkür ediyorum :) burnum ben istediğim için böyle olmuştur. sağlıklı günler dilerim

Son düzenleme:
Kimi beğenip kimi beğenmeyebilir...ama bence burnun ameliyattan önceki görüntüsü de önemli yani belki bundan çok daha kötüydü ve bu duruma geldi...bu arada benim yorumum da çok doğal olmadığı yönünde çok kalkık olmuş gibi bide kenarlarda çöküklükler var gibi ama tekrar söyluyorum bence öncesini görmekte yarar var

Kimi beğenip kimi beğenmeyebilir...ama bence burnun ameliyattan önceki görüntüsü de önemli yani belki bundan çok daha kötüydü ve bu duruma geldi...bu arada benim yorumum da çok doğal olmadığı yönünde çok kalkık olmuş gibi bide kenarlarda çöküklükler var gibi ama tekrar söyluyorum bence öncesini görmekte yarar var

ilgin ve yorumun için teşekkür ediyorum :)
burnumun önce ki hali sadece burun ucundan ibaretti üst kısmı yassı şiş bi görüntüsü vardı. genelde burda gördüğüm burunlar uzun kemikli benim ki böyle deil di baştan burun yapıldı diyebilirim. sonradan foto ekleyemiyorum eklemek isterdim.

bazı arkadaşalr çok küçük olduğunu da söylüyor benim eski burnum daha minikti.
sağlıklı günler dilerim :nazar:

Canım burnun çok kalkık olmuş diyenlerdenim bende ama bu çirkin olduğu anlamına gelmez yada sana yakışmamış felanda değil sadece doğal bir burun bu kadar kalkık olmaz,
ama burun senin burnun sen beğeniyorsan no problem
bide okadar burn ameliyatı sonrası gördüm 1,3,5,10,günlerini gördüm ama senin gözlerindeki kan harbi çok felaketmiş

bu fotoğraflar bence doktorun iyi reklamını yapmıyor.
gözlerinde biriken kana bakılırsa pek başarılı bir doktor değil.

ben öyle basit bi ameliyat geçirmedim. 4 saatlik süren bi ameliyattı ve burnum çok zordu sadece estetik değildi.bu kişinin yapısıyla da ilgilidir. kiminde hiç morarma bile olmaz şişmezaynı ameliyat kiminde tanınmaz hale getirebilir. ben sağlık personeliyim bende hiç kimse de görmedim göz kanlanması.dr. yusuf can ın sayısız burun ameliyatını gördüm hiç birinde de kanlanmma görmedim. kanlanma benim ameliyatımla ilgilidir. teşekkür ediyorum.

Burnunuz gerçekten çok güzel olmuş.Burnunuzu yakından görmüş bir insan olarak diyebilirim ki asla yapmacık durmuyor güzel ve doğal olmuş.Ayrıca doktorunuzun reklama ihtiyacı yok ki dolup dolup taşıyordu muayehanesi.Bazın arkadaşlar nedense eleştirmiş ama;yakından görseler adsla öyle demezler.çünkü çok gitmiş size.Güle güle kullanmanızı dilerim;)

Burnunuz gerçekten çok güzel olmuş.Burnunuzu yakından görmüş bir insan olarak diyebilirim ki asla yapmacık durmuyor güzel ve doğal olmuş.Ayrıca doktorunuzun reklama ihtiyacı yok ki dolup dolup taşıyordu muayehanesi.Bazın arkadaşlar nedense eleştirmiş ama;yakından görseler adsla öyle demezler.çünkü çok gitmiş size.Güle güle kullanmanızı dilerim;)

çok teşekkür ediyorum :)

aman ii yaa, o burundaki sivilce cok kötü oluo yaa, gargamele benzetiorum ben kendimi burnumda sivilce cıkınca :P direk aklıma o gelio :D yüzde sivilce cıkabilecek en kötü yer yane :)

Back
X