- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
yıllardır buradaki bir çok konuyu takip ettim birkaç konuya yazdım motive oldum zayıfladım ama tekrar geri aldım
vermem gereken kilo çok çok fazla değilken ipleri elime alıyorum ve burada paylaşmaya başlıyorum yaptıklarımı.
eylülde 68 kilo ile başladım diyet yapmaya. 1 buçuk ay sonra 61 kiloydum. sonra diyet yapmayı bırakıp canımın istediğini yiyerek ama abartmadan 58 kilo oldum aralık ayında. sonra hiç diyet yapmadım hatta bazen yemeyi çok fazla abarttım ama ertesi gün dengeledim.bu şekilde bugüne kadar hep 58 kilo kaldım. 3 4 aydır bu kilodayım sanırım artık vücudum bu kiloyu benimsedi. bu benim için çok iyi birşey çünkü 60ın altına inmak bile benim için hayaldi.
şimdi hedefim 52 kilo olmak....
bu kadar 58 kilo olmak yeter şimdi maratona başlıyorum
haftanın 2 günü step 2 günü pilatese yazıldım. haftada 4 gün gitmesem de 2 gün gidiyorum
bu arada boyum 1.67
desteklerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın...
eylülde 68 kilo ile başladım diyet yapmaya. 1 buçuk ay sonra 61 kiloydum. sonra diyet yapmayı bırakıp canımın istediğini yiyerek ama abartmadan 58 kilo oldum aralık ayında. sonra hiç diyet yapmadım hatta bazen yemeyi çok fazla abarttım ama ertesi gün dengeledim.bu şekilde bugüne kadar hep 58 kilo kaldım. 3 4 aydır bu kilodayım sanırım artık vücudum bu kiloyu benimsedi. bu benim için çok iyi birşey çünkü 60ın altına inmak bile benim için hayaldi.
şimdi hedefim 52 kilo olmak....
bu kadar 58 kilo olmak yeter şimdi maratona başlıyorum
bu arada boyum 1.67
desteklerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın...