Tatlım hayırlısı olsun
o zorla yedirilen yemekler hakkında ne yapacağız vallahi ben de bilemiyorum Hele ki misafirliğe gidildiğinde aa olmaz ama tabağında bıraktın, aşk olsun güzel olmamış tarzında gelen sorulara utana sıkıla Hmm ama ben sağlıklı besleniyorum yani çok fazla kızartma ve hamurişi tercih etmiyorum diye cevap verince Allah yandık senin gibiler de diyete başladılarsa ben ne yapayım diye cevaplar alıyorum,,,
Olay kafada bitiyor acıkmaman da aslında bunun bir göstergesi Hep aklından yemekler geçirince insan acıkıyor ister istemez Tamamen irade ve beynine kabul ettirebilme durumu yemek yememek
Bu arada gün içinde eğer fazla hareket yapıyorsanız veya diyet ile beraber spor yapıyorsanız alacağınız şeylere dikkat etmelisiniz ayırca, Çünkü yoğun tempoda çalışıp veya spor yapanların da günlük karbonhisratlarını almalarını gerekiyor aksi halde yağlarımdan eriteceğim derken kaslarınızdan da yersiniz ve sarkmalar gitmez Bir de vucüdunuz ve sizin de diyete beyin olarak alışabilmeniz için yavaşyavaş bırakın Yoksa birden keserseniz herşeyi psikolojik olarak da sıkıntıya girebilirsiniz Kahvaltıda ekmek yiyin günlük karbonhidrat ihtiyacınızı alın ama benim kullandığım Uno tamtahıllı yı tercih edin normak ekmektense, muz da karbonhidrattır bu arada ama süt ile tok tutar ve proteini karşılamış olursunuz =)