Bu da benim diyet günlüğüm,iyi motivasyonla bu iş bitecek!

bugün çok hasta gibiyim,kndimi zinde hissetmek için güzel yiycem.dolayısıyla kızlar bugüne kadar 1 kilo verdim doğru ama tam diyetimi buldum,plansız bu iş olmuyor,diyet listeleri de bana göre değil,herkes elendeke imkanlara göre diyet yapmalı,yarın sabahtan itibaren 1200 kalori diyetimi yapmaya başlıyorum.bunu nasıl buldam fiziki durumuma göre almam gereken kalori 1700 ancak kilo vermek için yüzde 30u kadar kalori almalıymışım,uzman diyetisyenin tavsiyesi.yani 1200 kalori işimi görüyor.eğer başarıya ulaşırsam tavsiye ediyorum,spor yapamadığmız günler de oabiliyor çünkü kaloriyi uygun miktarda almalıyız hep.:12::28:

günaydın herkese,sabah güzel bir kahvaltıyla başladım güne.3 bardak şekersiz çay,1 kibrit kutusu beyaz peynir,domates,salatalık,4 zeytin,çok az reçel,çok az omlet,3 dilim beyaz ekmek.benim diyetim kaori diyeti ve bir listeye bağlı değilim:nazar:

Merhabalar MENÜM:SABAH=3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY,KİBRİT KUTUSU KADAR SÜZME BEYAZ PEYNİR,DOMATES,SALATALIK,4 ZEYTİN,3 DİLİM EKMEK.ARADA:1 SALATALIK.ÖĞLE:3 DOLMA,BİR KASE CACIK,ARADA:4 ERİK,AKŞAMA GELELİM.AKŞAM:2 DOLMA VE SADECE 1 KAŞIK YOĞURT.OH BE BUGÜN İYİ GEÇTİ DİYET DURUMU.UMARIM BÖYLE GİDER.:64:

Sabah:2 bardak şekersiz çay,iki tane yumurta,domates,2 kaşık tulum peyniri,biber sosu ve 3 dilim ekmek yedim,kahvaltımı iyi yapmazsam çok acıkıyorum,diğer öğünlere daha çok yükleniyorum:56:

Back
X