Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Bu da benim elbisem :)

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
Çok yakın arkadaşımın düğününde giymek için aldığım elbise :68:

Son düzenleme:
ayakkabi ve cantayi siyah düsünebilirdin
abiyenin tokasi, modeli ve rengi cok göz alici
sadelik katabilirdin biraz
dügün muhtemelen aksam saatlerindedir
onlarca isigin altinda bu parilti fazla bence
güzelligini kapatir..

ayakkabi ve cantayi siyah düsünebilirdin
abiyenin tokasi, modeli ve rengi cok göz alici
sadelik katabilirdin biraz
dügün muhtemelen aksam saatlerindedir
onlarca isigin altinda bu parilti fazla bence
güzelligini kapatir..

valla canım siyah da denedim altına ayakkabıyı ama elbisenin ön tarafı ağırlıklı olarak siyah olduğu için alt kısımda siyah ayakkabı boğdu biraz, çanta da zaten sadece girişte ve çıkışta elimde olacak :51: saol yorumun için :)

güle güle giy cnm. baya ışıltılı olucaksın:34:

elbisen çok hoş mor renge bayılırım. ayakkabı ve çantada çok şık ama hepsi mor sanki boğacak gibi. gümüş rengide olabilirdi ayakkabı ve çanta.
hepsini üzerinde görmek lazım. güle güle kullan.
not: makyajını mor yaptırma sakın. gri tonları olabilir. ojelerini de metalik gri sürebilirsin.:71:

elbisen çok hoş mor renge bayılırım. ayakkabı ve çantada çok şık ama hepsi mor sanki boğacak gibi. gümüş rengide olabilirdi ayakkabı ve çanta.
hepsini üzerinde görmek lazım. güle güle kullan.
not: makyajını mor yaptırma sakın. gri tonları olabilir. ojelerini de metalik gri sürebilirsin.:71:

teşekkür ederim canımm, yalnız elbise mor değil fuşya rengi, ayakkabı ve çanta da :1: makeneden kaynaklı öyle çıkmış rengi :1: valla siyah ayakkabım vardı evde siyahı da giydim altına sora bu fuşyayı da giydim, ama ayakkabının denk geldiği kısımlarda elbise siyah, yani o fuşya yerler giyince yan taraflarda kalıyo daha çok, önde siyahlık ağır basıyo, elbise uzun ya ayakkabı çok belirgin gözükmüyo zaten, iki rengi de giydim ve siyahın altından hafiften böyle fuşya gözükmesi daha güzel durdu, siayah ayakkabı çok boğmuştu, gümüş rengi hiç düşünmedim, siyah ve fuşya ile gümüş gitmez bence diye :71:

elbisen çok güzelmiş ayakkabılarında güzelmiş ama keşke platform topuk olsaymış fikrimce ama sen beğendiysen sorun yok güle güle giy, eskit :61:

valla elbise ayakkabı ve çantanın rngini mor gördüm ben o yüzden gümüş rengi dedim. fuşyada olmaz tabi. o zaman güzel olur. ön tarafı siyahlı olunca iyi durur. e artık giydiğinde bi fotonu da eklersin değil mi?

elbisen çok güzelmiş ayakkabılarında güzelmiş ama keşke platform topuk olsaymış fikrimce ama sen beğendiysen sorun yok güle güle giy, eskit :61:

saol canımm, platform topuk nası oluyo bilmiom ama bu renkte ayakkabı yok piyasada bunu çok zor buldum zati :1:

valla elbise ayakkabı ve çantanın rngini mor gördüm ben o yüzden gümüş rengi dedim. fuşyada olmaz tabi. o zaman güzel olur. ön tarafı siyahlı olunca iyi durur. e artık giydiğinde bi fotonu da eklersin değil mi?

tek fuşya renk olsa gümüşle kombini olurdu ama şimdi hem siyah hem fuşya hem gümüş 3 ayrı renk iyi olmazdı :1: düğünden sonra resimleri yüklerim üzerimde de görürsünüz :71:

çok güzel elbisen gerçekten çanta ve ayakkabıda uymuş çok şık hepsi güle güle giy :1::1::1:

çok teşekkür ederim canımmm :71:

Canım bence de güzel uydurmuşsun ayakkabı ve elbiseyi ama çantanın rengi ayakkabılarınkiyle alakasız geldi bana, yoksa ışıktan mı öyle duruyor ?

Canım bence de güzel uydurmuşsun ayakkabı ve elbiseyi ama çantanın rengi ayakkabılarınkiyle alakasız geldi bana, yoksa ışıktan mı öyle duruyor ?

teşekkür ederim canım, çanta ayakkabı ve elbiseye uyumlu normalde, ışıktan farklı çıkmış biraz rengi, daha cırtlak görünmüş :1:

Güzel bir secim :)

Dügünde keyifli dakikalar dilerim..

teşekkür ederim :71:

Back
X