- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
Çok yakın arkadaşımın düğününde giymek için aldığım elbise 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbise diyince nişan sandım
güle güle giy canım ayakkabıları pek sevdim![]()
ayakkabi ve cantayi siyah düsünebilirdin
abiyenin tokasi, modeli ve rengi cok göz alici
sadelik katabilirdin biraz
dügün muhtemelen aksam saatlerindedir
onlarca isigin altinda bu parilti fazla bence
güzelligini kapatir..
elbisen çok hoş mor renge bayılırım. ayakkabı ve çantada çok şık ama hepsi mor sanki boğacak gibi. gümüş rengide olabilirdi ayakkabı ve çanta.
hepsini üzerinde görmek lazım. güle güle kullan.
not: makyajını mor yaptırma sakın. gri tonları olabilir. ojelerini de metalik gri sürebilirsin.![]()
elbisen çok güzelmiş ayakkabılarında güzelmiş ama keşke platform topuk olsaymış fikrimce ama sen beğendiysen sorun yok güle güle giy, eskit![]()
valla elbise ayakkabı ve çantanın rngini mor gördüm ben o yüzden gümüş rengi dedim. fuşyada olmaz tabi. o zaman güzel olur. ön tarafı siyahlı olunca iyi durur. e artık giydiğinde bi fotonu da eklersin değil mi?
çok güzel elbisen gerçekten çanta ve ayakkabıda uymuş çok şık hepsi güle güle giy![]()
Canım bence de güzel uydurmuşsun ayakkabı ve elbiseyi ama çantanın rengi ayakkabılarınkiyle alakasız geldi bana, yoksa ışıktan mı öyle duruyor ?
Güzel bir secim :)
Dügünde keyifli dakikalar dilerim..
teşekkür ederim canım, çanta ayakkabı ve elbiseye uyumlu normalde, ışıktan farklı çıkmış biraz rengi, daha cırtlak görünmüş
teşekkür ederim