Çarpık bacak

Evet baya belli çok çarpık. Neslican Tay yazıp bir Googlelayın, insanlar nelerden geçmiş bir görün. Sonra iki bacağınız olduğu ve yürüyebildiğiniz için şükredersiniz.
Neden bu şekilde tepki veriyorsunuz bende biliyorum insanların nelerden geçtiğini ama benimki özgüven patlaması değil sonuç olarak bunu kusur olarak sizinle paylaştım ve görüşlerinizi almak istedim

Neden bu şekilde tepki veriyorsunuz bende biliyorum insanların nelerden geçtiğini ama benimki özgüven patlaması değil sonuç olarak bunu kusur olarak sizinle paylaştım ve görüşlerinizi almak istedim
Benim görüşüm de bu tarz şeylerle mutsuz olacak kadar uzun değil hayatımız. Bunu giydim o ne der, laf mı atar, alay mı eder bunları düşünüp kurmaya değmez. Giymek istediğinizi giyin gitsin. Bu kadar.

Rahat batma sendromu sanırım. Başka dert olmayınca insan normal bacaklarını çarpık olarak görüp dert edebiliyor demek ki.
Neden böylesiniz rahat batma sendromu ne alaka bundan dolayı kendimi iyi hissetmediğim üzüldüğümü bilemezsiniz evet şükrediyorum bacaklarım olduğu için ama bu durumda beni üzüyor 24 yaşımdayım ve hiç etek elbise giymedim bacaklarım çarpık olduğu için ters tepki vermenize gerek yok gerçekleri söylesiniz yeterli olur

Benim görüşüm de bu tarz şeylerle mutsuz olacak kadar uzun değil hayatımız. Bunu giydim o ne der, laf mı atar, alay mı eder bunları düşünüp kurmaya değmez. Giymek istediğinizi giyin gitsin. Bu kadar.
Evet ama çevremdeki insanlara da sorduğumda evet çarpıklık var denildi

Neden böylesiniz rahat batma sendromu ne alaka bundan dolayı kendimi iyi hissetmediğim üzüldüğümü bilemezsiniz evet şükrediyorum bacaklarım olduğu için ama bu durumda beni üzüyor 24 yaşımdayım ve hiç etek elbise giymedim bacaklarım çarpık olduğu için ters tepki vermenize gerek yok gerçekleri söylesiniz yeterli olur
Bende isterdim dümdüz bacaklarımın olmasını kilolu da olsam zayıf fa olsam sadece dümdüz bacaklarım olsun isterdim

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bacaklarımdan memnun değilim halime şükrediyorum sağlık problemi yaşamıyorum fakat hiç şort ve elbise giymedim ve giyinenleri çok kıskanıyorum artık giymek istiyorum uzun elbiselerden sıkıldım pantolon giymekten sizce çok Bell mi ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3596188 Eki Görüntüle 3596189
Bacaklarınız gayet normal, çarpık değil. Fiziğiniz de çok iyi bu arada maşallah 😍💙🧿

Olmayan bir şey için kendini heder etmek saçma çünkü. Gerçekleri söylüyoruz hala çarpık, kötü vs diyorsun. Vücut algında bir problem olabilir, bunu aşmak için profesyonel yardım alabilirsin.

Konu sahibi yürüme engeli olan , doğuştan engelli insanlar var. Kimisinin kaza sonucu organ kaybı oluyor. Gerçekten bacaklarınız ve fiziğiniz çok iyi. Bir sorun yok. Kafaya takmayın lütfen. Sağlığınızın ve bedeninizin kıymetini bilin.

Bacaklarınızın nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca bu çarpık bacak değil, gayet de normal. Evet dümdüz olmayabilir ama göze batacak birşeyde yok normal bacak işte. Abartmayın

Back
X