- 1 Haziran 2012
- 7.207
- 24.964
- 598
- Konu Sahibi mavigecem1
Ama kötü duruyor o yüzden
Gayet normal bir çift bacak. Kötü falan durmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kötü duruyor o yüzden
Neden bu şekilde tepki veriyorsunuz bende biliyorum insanların nelerden geçtiğini ama benimki özgüven patlaması değil sonuç olarak bunu kusur olarak sizinle paylaştım ve görüşlerinizi almak istedimEvet baya belli çok çarpık. Neslican Tay yazıp bir Googlelayın, insanlar nelerden geçmiş bir görün. Sonra iki bacağınız olduğu ve yürüyebildiğiniz için şükredersiniz.
Rahat batma sendromu sanırım. Başka dert olmayınca insan normal bacaklarını çarpık olarak görüp dert edebiliyor demek ki.Ama kötü duruyor o yüzden
Çok göze çarpar derecede deil bence daha kotuleride var bu dikkat çekmez bikere giyip çıkın bidaka özguveniniz gelirHayır ya çok belirgin farklı fotoğraf atıyorum
Benim görüşüm de bu tarz şeylerle mutsuz olacak kadar uzun değil hayatımız. Bunu giydim o ne der, laf mı atar, alay mı eder bunları düşünüp kurmaya değmez. Giymek istediğinizi giyin gitsin. Bu kadar.Neden bu şekilde tepki veriyorsunuz bende biliyorum insanların nelerden geçtiğini ama benimki özgüven patlaması değil sonuç olarak bunu kusur olarak sizinle paylaştım ve görüşlerinizi almak istedim
Neden böylesiniz rahat batma sendromu ne alaka bundan dolayı kendimi iyi hissetmediğim üzüldüğümü bilemezsiniz evet şükrediyorum bacaklarım olduğu için ama bu durumda beni üzüyor 24 yaşımdayım ve hiç etek elbise giymedim bacaklarım çarpık olduğu için ters tepki vermenize gerek yok gerçekleri söylesiniz yeterli olurRahat batma sendromu sanırım. Başka dert olmayınca insan normal bacaklarını çarpık olarak görüp dert edebiliyor demek ki.
Evet ama çevremdeki insanlara da sorduğumda evet çarpıklık var denildiBenim görüşüm de bu tarz şeylerle mutsuz olacak kadar uzun değil hayatımız. Bunu giydim o ne der, laf mı atar, alay mı eder bunları düşünüp kurmaya değmez. Giymek istediğinizi giyin gitsin. Bu kadar.
Eğer gerçekten ortopedik olarak teşhis konarsa ameliyat olacak mısınız?Evet ama çevremdeki insanlara da sorduğumda evet çarpıklık var denildi
Bende isterdim dümdüz bacaklarımın olmasını kilolu da olsam zayıf fa olsam sadece dümdüz bacaklarım olsun isterdimNeden böylesiniz rahat batma sendromu ne alaka bundan dolayı kendimi iyi hissetmediğim üzüldüğümü bilemezsiniz evet şükrediyorum bacaklarım olduğu için ama bu durumda beni üzüyor 24 yaşımdayım ve hiç etek elbise giymedim bacaklarım çarpık olduğu için ters tepki vermenize gerek yok gerçekleri söylesiniz yeterli olur
Bacaklarınız gayet normal, çarpık değil. Fiziğiniz de çok iyi bu arada maşallahArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bacaklarımdan memnun değilim halime şükrediyorum sağlık problemi yaşamıyorum fakat hiç şort ve elbise giymedim ve giyinenleri çok kıskanıyorum artık giymek istiyorum uzun elbiselerden sıkıldım pantolon giymekten sizce çok Bell mi ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3596188 Eki Görüntüle 3596189
Olmayan bir şey için kendini heder etmek saçma çünkü. Gerçekleri söylüyoruz hala çarpık, kötü vs diyorsun. Vücut algında bir problem olabilir, bunu aşmak için profesyonel yardım alabilirsin.Neden böylesiniz rahat batma sendromu ne alaka bundan dolayı kendimi iyi hissetmediğim üzüldüğümü bilemezsiniz evet şükrediyorum bacaklarım olduğu için ama bu durumda beni üzüyor 24 yaşımdayım ve hiç etek elbise giymedim bacaklarım çarpık olduğu için ters tepki vermenize gerek yok gerçekleri söylesiniz yeterli olur