• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim evim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallaaah eviniz çok güzel.güle güle oturun..evinizin bereketi,mutluluğu eksik olmasıın..

canım salon halın süperr
bu shaggylerin temizlemesi zor olur mu acaba?

hiç soruşturdun mu?

bende salonum ve yatak odama shaggy düşünüyorum.
seninkisi hem parlakta duruyor daha önce parlak görmemiştim shagylerden

tekrar tekrar mutluluklar güzel gelin (!

canım evin çok güzel güle güle otur allah nazarlardan saklasın :nazar:

canım salon halın süperr
bu shaggylerin temizlemesi zor olur mu acaba?

Hiç soruşturdun mu?

Bende salonum ve yatak odama shaggy düşünüyorum.
Seninkisi hem parlakta duruyor daha önce parlak görmemiştim shagylerden

tekrar tekrar mutluluklar güzel gelin (!

cnm bızımkı shgı deıgıl daha yumuasagı parlagı daha farklıydı fıyatı merınostan aldımhalılarımı

bunlarda son cektııgm resımler yerdeki peluşları 2 tanesini mm 50 yemı almsıstım ya unuttum
dscf0058r.jpg

dscf0059o.jpg

dscf0058.jpg

dscf0059.jpg

dscf0060y.jpg

bu cicileride yenı aldım
dscf0061.jpg

dscf0062.jpg

buda mutfagı soranlar ıcın ufak bı kare
dscf0063.jpg

Çok şık çok şık Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım

e artık yaşanan, capcanlı bir ev değil mi? Çok tatlı, üniteni ve mobilyalarını zaten çok beğenmiştim, şuanda da çok güzel görünüyorlar.

Güle güle oturun şeker, küçük küçük esmalar küçük küçük ....lar (eşinin adını bilmediğim için o boşluğu sen kendin doldur) koşuştursun inş. o masanın etrafında.. :Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar:

evin çok güzel maşllah cnm.Mutfak halın ve perdelerin çok güzel ya ben perde konusundan hiç anlamıyorum neye göre aldın perdelerini canım.

Çok güzel evin daha öncede söylemiştim. Allah Saplıklı huzurlu mutlu ömürboyu oturmayı nasip etsin.

esmacım herşey çok güzel zaten belirtmiştim canım.
ama bi fikrim var bu resimlerin hepsini ilk mesajında toplasan.böyle dağınık olmuş.ilk mesajda hepsi bir yerde olur ve herkes görür...

evin çok güzel maşllah cnm.Mutfak halın ve perdelerin çok güzel ya ben perde konusundan hiç anlamıyorum neye göre aldın perdelerini canım.

Aynen bende hiç anlamıyorum.Neyapıcam bilmiyorum. Esmy Eminönündeki tülcünün adresini verebilirmisin???

ayy yeni fotoslarda çok cücel.
mutluluğunuz hiç bozulmasın canım.

bu ev bana çok tanıdık geliyoooooo

Back
X