bu da benim evim

Evin sıcacık bayıldım canim gule gule otur :KK49:

Kucuk gelmedi bana evin dublex sanirim hemde iki mutfakli coook guzel agiz tadiyla oturmayi nasip etsin rabbim :oops:

çok teşekkür ederim tatlım amin :) evet dublex ama odalar küçük küçük ve kullanışsız gibi geliyor bana Bebegimle Bebegimle

Evet kucuk oda zor oluyor baya ben biliorum ne demek oldugunu sıkışıp kaliyor hersey :KK49:

Olsun napalim kismet diyelim ama odan coksa her odani ayriayri kullanmani oneririm yemek odasini ayri mesela :oops:

Gule gule.otur cnm cok tatli bi ev.tv uniten nerden aldin kaca aldin cnm cok guzelmis.bide sehpanin uzerine beyaz degisik bi ortu ortmussun.o nasil bişey degosok geldi bana.güzelmiş :)

çok teşekkür ederim canım :) üniteyi büyükçekmece deki devran mobilyadan almıştık fiyatını hatırlamıyorum ama :) o örtüde keçeden heryerde satılıyor instagram kullanıyosan keçe örtü diye arat çıkar karşına ordan satın alabilirsin arkadaşım hediye etti bana da T Turunculamba

O keçeden örtüler oazardada var aklınızda bulunsub.eviniz de cok güzelmiş şimdiki aklımala açik tenk yapardım o zaman kahve rengi krem modası vardı koyu aldım herşeyimi.

Bende cokk begendim evinizi.sicacik ferah az oz esyali:) hele banyoya ayri bayildim...coook guzelll.
Sadece bi nazar boncugu var.orta sehpa.
Keske yerden baslayan ve yemek masasi veya uniteyle ayni renk olan bir tik daha buyuk bisey alabilseniz cok daha guzel olur..

X