- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
DRBUZÇİÇEĞİ: Güzel bir kalp gördüm.İki kişinin kalbi evli misin bekar mısın bilmem ama kalbiniz bir olmuş.Şu an böyle bir şey yoksa da olması yakındır.Birisi de bu iş olsun diye ellerini semaya kaldırmış çok içten dua ediyor.Bu dua kabul olacak ama bence.Bu işin olmasını istemeyenlerde var yalnız aşkın tam karşısına dikilmşler ama hiçbir etkileri olmayacak.Yoldan gelen birisi var bu kişi senin ve sana dua eden kişiyle ortak kişi sanırım onun da size desteği olacak bu kişi bir erkek gibi.Birisini bir yola yolcu edeceksin bu kişi gidecek ama aklı da sende kalacak kendi içinde de düşünceleri var.Bu yola giden kişinin arkasından farklı zamanlarda iki kişi daha aynı yola gidecek.Mahcup birşekilde kafasını eğmiş kapına gelecek birisi var bu küs veya kırgın olduğun bir kişi olabilir yaptıklarından pişman kendini kötü hisseden bir kişi.Geçmişte sana etki etmiş olabilir kötü manada bu yaptıklarından da pişman şimdi.Çalışıyorsan iş hayatında saygı duyulan başarılı birisin.Çalışmıyorsan da bu çevrenden yana bir saygı olabilir sana karşı.
Gördüklerim hissettiklerim bu kadar sen de bana yorum yapabilir misin yükleyeceğim şimdi ?
Gördüklerim hissettiklerim bu kadar sen de bana yorum yapabilir misin yükleyeceğim şimdi ?