- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Canım öncelikle hararetli bir tartışma içinde bir kadın ve bir erkek gördüm.Erkek hep üste çıkmaya çalışan bir tip,haksız da olsa kendini haklı cikaranlardan.Biraz çift karakterli,bir anı bir anını tutmuyor sanki.İkizler burcu mu ne :)
Sıkıntılı ve karamsar bir donemden geçiyorsun,içini çok karartmissin ama feraha ereceksin Allah'in izniyle..
Cook çok büyük bır baligin var.
Eğer zayıf ve uzunca olan bayan sensen surekli dualar ettigin dileğin gerçekleşecek inşallah canimm.Ama eğer sen degilssen de senin için dua eden bir bayan var..
Ama bu dileginin biraz engelleri var.Engeller insanlar hep.Ulaşmak istedigin hedefe ulasamamissin onlar yüzünden ama ulasacaksin..
Şu ilk bastaki tartışma dediğim eski erkek arkadaş falan olabilir yaa,sana yeniden kol kanat germek isteyen biri bu,ama iliskinizde zamaninda çok kavgalar ve tartismalar olmuş,yipranmissiniz bu yuzden.
sen kendi hayatına göre yorumla artık,erkek arkadasin varsa eğer bir ayrilik ve yipranmadan sonra yeniden birliktelik olacak .Ama aklın hala eskilerdeyse o kişiden sana geri dönüş olacak canım.
Jado ablamm bana iskambil acar misinn,ikimizde beyaz tenliyiz onun saclari sariya dönük benimkiler kahverengi..
Foto koyduğunda fal bakacagim ablacim ..
canım benim cok teşekkürederimm kahveni koyabilirsin istersen canım bende sana kahve falına bakayım ağzına sağlık buarada