- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jado banada bakarmısın gider ayak gitmeden son iskambilin olsun
ben:kumral sevgilim:beyaz![]()
_Jadaloz_ Mümkünse bir falda bana açabilir misin?
İkimizde kumralız ama o benden daha açık![]()
Bende istiyorum jadalozum
Jadaloz bak ceylin17de araba görmüş senin falında:)bende faldan ufaktan anlıyormuyum ne:))
Kızlar kahve falıma bakarmısınız:))Eki Görüntüle 502566 Eki Görüntüle 502567 Eki Görüntüle 502569 Eki Görüntüle 502572 Eki Görüntüle 502574
hı evet sıkıntılar var canım ama sıkıntısız hayatta yok galiba:)sonu hayırlı olsun inşallah
canım senin yanında teklif kartı çıktı sevgilinin yanında evlilik kartı çıktı. o zamannnn diyoruz ki sana beklediÄin evlilik teklifi geliyorsevgilinin ailesi yine devreye girmiÅ bi halt var sanki
durun biraz zaman geçsin demiÅler.
umarım onların lafı geçmez![]()
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwşşşşş keşke zaman kartıda çıksacanım size resmiyet yolu gözüktü :) ikinizin ailesi de çıktı kartlarda. sevgi dolu teklifler geliyor sana
aileler tanışıyor söz nişan artık ne gelirse :)
wow anasını ya jadaloz ben sana birde halam için iskambil açtırsam çokmu olmuş olurum? fal baktır diyor bana tamam hala baktırcam dedim kimse yorumlamadı fincanınıiskambil açsan nasıl olur
halamın teni:açık kumral beyaz gibi
eniştem:beyaz tenli
onlarda ayrı kalıyor sürekli enistem iş için gidiyo başka yerlere falaniletirim güzel bir şekilde ben bunu halamaa
![]()
ayyy jadaloz sen tanımadan fal mı bakıyorsunn?? nasıl bir yetenektir bu bana da baksana nolur nolur nooluuuuuurrrr![]()