• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim fal topiğim olsun :)

$IMG_6422.webp $IMG_6432.webp $IMG_6431.webp $IMG_6434.webp $IMG_6442.webp $IMG_6443.webp

Jadaloz ellerinden öper eğer bugün bakabilirsen :D ben birde iskambil istiyorum ya :16:
ben:kumral
sevgilim:beyaz

ana da iskambil baksan ne iyi olur hani faldan anlamıyorum hiç hem de ama yüklediğinde gördüğümü söylesem gördüğüm anladığım kadarı ile olmaz mı :52:

ana da iskambil baksan ne iyi olur hani faldan anlamıyorum hiç hem de ama yüklediğinde gördüğümü söylesem gördüğüm anladığım kadarı ile olmaz mı :52:

bilmen önemli değil bakman önemli :) biz de biliyoruz diye bakmıyoruz zaten canım, hepimiz atıyoruz :)
yüklücem birazdan fotoları

ben çift görmesem de hevesleniyorum kız :52:
giy giy çıkar gelinlikleri şimdiden beğen :52:

bir model var bakalım kafamda hayırlısı ahhahaha :D:D:D ama sizlere ön bilgi dantelli ve türbanlı gelinlikler diğerlerine göre daha pahalıdır arkadaşlar:dipnotttt :D

bilmen önemli değil bakman önemli :) biz de biliyoruz diye bakmıyoruz zaten canım, hepimiz atıyoruz :)
yüklücem birazdan fotoları

tamam o zaman bakmam önemliyse madem bakıpta söyleyeceğim yani :) artık attı mı dersin baktı mı söyledi mi bilmem :1:

bir model var bakalım kafamda hayırlısı ahhahaha :D:D:D ama sizlere ön bilgi dantelli ve türbanlı gelinlikler diğerlerine göre daha pahalıdır arkadaşlar:dipnotttt :D

dantelli hiç düşünmedim ama beğenirsem de yapacak bişey yok alacak mecbur eşim, türbanlı zaten bana göre değil gayet açık bir bayanım :)

Back
X