- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
hayırlısı canım, neydi senin bölüm
giyim :) 200 tlye amele gibi tüm işleri yaptırıyorlar resmen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı canım, neydi senin bölüm
giyim :) 200 tlye amele gibi tüm işleri yaptırıyorlar resmen...
jado bana tekrar bakar mısın ? lütfen![]()
![]()
kız gene iyisin 200 tl veriyolarmış bizim stajyerler de bir sürü çalışıyo tüm ayak işlerimizi yapıyo hiç para vermiyolar
onlarda ayıp ediyor hee![]()
canım sen birini özlemişsin. gelse de görsem gibi bakıyorsun. açık yolların var. 2 kişi bir yola çıkıyorsunuz. kocaman bir kalp görüyorum . havalanmış gidiyor. yalnız gideceği yer çok uzak . 3 kişi görüyorum kafa kafaya vermiş konuşuyorsunuz . 2 kişi de seni çekiştiriyor. biraz olumsuz konuşuyorlar. bunları görebildim cnm.![]()
kız daha kaç dk oldu bakalı
olsun canım. senin için sorun yoksa bakar mısın ?![]()
aynı kişiye aynı gün fal bakmayı sevmiyorum biliyorsun canım, bu seferlik açayım...
zamanı olan bir teklifin var. yine sen odakta çıktın. onu düşlüyorsun, istiyorsun ama o kendi halinde. senin aile kartın çıktı. yanında kart çıkmadı neyle alakalı bilemedim
Benim de falıma bakabilir misiniz? Bir karar vermem gerekiyor......
Eki Görüntüle 513815 Eki Görüntüle 513817 Eki Görüntüle 513816 Eki Görüntüle 513814 [/QUCNM MSJ ATMIŞSIN BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM AYRICA BEN ATIYORUM FAL FALAN BAKTIGIM YOK:)YANI İSTERSEN SANADA BİRŞEYLER SÖYLERİM.FALINDA EV GÖRDÜM BEN EVMİ ALACAKSINIZ YADA EVLENECEKSİN ODA OLABİLİR EVLİMİSİN BEKARMISIN BİLMİYORUM AMA:)BİDE Bİ GARİB BAŞÖRTÜSÜ OLAN BİR BAYANLA KONUŞUYORSUN BİŞE ANLATIYORSUN.GÖRDÜKLERİM BU KADAR CNM![]()
Benim de falıma bakabilir misiniz? Bir karar vermem gerekiyor......
Eki Görüntüle 513815 Eki Görüntüle 513817 Eki Görüntüle 513816 Eki Görüntüle 513814 [/QUCNM MSJ ATMIŞSIN BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM AYRICA BEN ATIYORUM FAL FALAN BAKTIGIM YOK:)YANI İSTERSEN SANADA BİRŞEYLER SÖYLERİM.FALINDA EV GÖRDÜM BEN EVMİ ALACAKSINIZ YADA EVLENECEKSİN ODA OLABİLİR EVLİMİSİN BEKARMISIN BİLMİYORUM AMA:)BİDE Bİ GARİB BAŞÖRTÜSÜ OLAN BİR BAYANLA KONUŞUYORSUN BİŞE ANLATIYORSUN.GÖRDÜKLERİM BU KADAR CNM![]()
Olsun canım. Evliyim ama ayrıyım eşim ayrı eve çıkmadığından. Bu garip başörtülü kişiyle konuşmam olumsuzsa kaynanam olabilir. Kendisi çarşaflı.