• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim fal topiğim olsun :)

Benimde falıma bakabilir misiniz acaba? :)))
$DSCF8566-001.webp $DSCF8563-001.webp $DSCF8579-001.webp $DSCF8569-001.webp $DSCF8572-001.webp $DSCF8581-001.webp

Olsun canım. Evliyim ama ayrıyım eşim ayrı eve çıkmadığından. Bu garip başörtülü kişiyle konuşmam olumsuzsa kaynanam olabilir. Kendisi çarşaflı.

KONUŞTUGUN KADIN KAYIN VALİDENMİ BİLMİYORUM AMA COK KIZGINSIN ONA PARMAGINI SALLIYORSUN SANKİ BANA BAK GİBİLERİNDEN FALAN AMA EV BARİZ VAR BELKİDE BARIŞIYORSUNUZDUR EV COK HUZURLU YANI YADA SEN YENİ EV ALACAKSIN CNM

falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim :16:
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_

jado senden iskambil falı istesem. ayıp etmiş olur muyum ? biliyorum hep senden istiyorum. kusura bakma. ben kumral, o açık kumral.

Son düzenleme:
kızlar dün gelemedim bugün cevap yazıcam kesin.

falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim :16:
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_

bana normal iskambil açamaz mısın? öyle ne var ne yok bi baksan?

sana baktm yorumum: üzerinden fazla zaman geçmeyen bir durum var ufak bi tartışma sanırım aile içinde bu çünkü 2farklı aile gördüm.bu tartışmadan yada durumdan uzak tutmak istediğin bir kalp var ve yavaş yavaş ferahlamaya başlamış hem ortam yumuşamıış hemde aklındakiler daha net gibi bence kafandakilere biraz daha zaman ver öyle harekete geç.bir haberin var iki dağın ya da ormanlık bir yolun yakınında oturan birinden.sana yakın gözüken isminde b soyadında a harfi olan birivar dikkat et arkadaşınmış gibi gözüküp senin fikirlerini değiştirmeye çalışıo sanki 2 kez şaka yollu düşündüğünü belli etmiş gibi.birde yüzü atatürkün yüzüne benzeyen biri var ondan uzayan yol iyi bi yol ama daha zamanı var sonu 1829 olan resmi ters cevir görüceksin.iki adamın tartışması arasnda kalıcaksın yüzü uzun burnu kalkık bi adam bi tanesi,öbürünün yüzünü seçemedim.dolaylı yoldan bir para var daha vakti var.iki üç haberin var dikkatli ol karar vermen gereken şeyler olabilir.tabağındada bir elbise var ama sen onu giydiğinde aklını çelmeye çalışacak isminde L harfi olan biri var dikkat et.

Benim de falıma bakabilir misiniz? Bir karar vermem gerekiyor......

Eki Görüntüle 513815 Eki Görüntüle 513817 Eki Görüntüle 513816 Eki Görüntüle 513814 [/QUCNM MSJ ATMIŞSIN BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM AYRICA BEN ATIYORUM FAL FALAN BAKTIGIM YOK:)YANI İSTERSEN SANADA BİRŞEYLER SÖYLERİM.FALINDA EV GÖRDÜM BEN EVMİ ALACAKSINIZ YADA EVLENECEKSİN ODA OLABİLİR EVLİMİSİN BEKARMISIN BİLMİYORUM AMA:)BİDE Bİ GARİB BAŞÖRTÜSÜ OLAN BİR BAYANLA KONUŞUYORSUN BİŞE ANLATIYORSUN.GÖRDÜKLERİM BU KADAR CNM:12:

isminin içinde z orta yaşlı bi kadın olan birinden yardım alıcaksın akıl danışıcan yani ama ailendende birine daha danış bence..küçük küçük gözler var üstünde anca sana fiili olarak birşey yapamıyorlar sen bir süre sonra bunlarla bağlantını kesiceksin hiç birşey demeden,kısa bir araba yolculuğun var y harfli biriyle.yüzü uzun burnu büyük başının önü hafif açılmış bi adam var biraz kırgın gibi duruyor birinin ağzından çıkan te bi lafla kendi düzenini ona göre kuracak sanki.ya bir ev haberi var (ev alma gibi) ya da uçurumun veya bir tepenin üstünde olan eski eve uzaktan bi ziyaret var 5 vakte kadar ya sen bi yola gidiceksin yada ordan sana bi misafir var. zafer bayrağı dalgalanıyor sen karar verirken yakınlarından bir sürü haber alacaksın ziyaretler yapabilirsin.tabağında yeni başlangıçlar var düzen kurma ya da düzen taşıma olabilir.

daria banada bakarmısın ama fincanı yükleyince :) evde kahve bitti kahve yapamıyorumda :D

jadaloz ocağına düstüm bana musait olduğunda iskambil bakıver lütfen
ben:kumral
sevgilim:beyaz

Back
X