- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
CEYLİN:Birisindne teklif alacaksın evlenme veya sevgili olarak bilemedim bu kişi senin diğer yarın olacak elmayı tamamlıyorsunuz.Annen olabilir belki sanki bazı konularda sana karışıyor çıkmış.Bu kararında da yine küçük bir müdahele olabilir.Birisiyle birlikte bir yola gireceksin sen okul iş aşk her şey olabilir veya birisi için yardımcı olacağın karar yol oalbilir.Hayatının erkeğinin de sana yaklaşamsına hayatına girmesine az kalmış gibi gördüm.Hamilelikle ilgili bir haber alabilirsin.Bazen herkese karşı tüm kapıalrını kapatıp düşünüyorsun karamsar bir şekilde bazen de o kapıları açıp insanların içine karışıyorsun ruh halin çok değişken.Seni etkileyen insanlar çok.Böyle yüreğinin hop oturup kalkacağı bir haber alacaksın.Çok büyük etkisi büyükte bir göz nazar çıkmış.Haneneize de senin yaşamına da ay doğması yakındır.İçindeki sıkıntılarını atman yakındır canım.
Bu kadar canım görebildiklerim yorumum sen de bana yorum yapabilirsen çok sevinirim
Bu kadar canım görebildiklerim yorumum sen de bana yorum yapabilirsen çok sevinirim