- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
bana bakana bende bakıcam arkdaşlar bana bakarmısınız
ceylin için o kadar sıkılmışkı, sanki sıkıntın kat be kat katlanmış içinde. büyüdükçe büyümüş. ama gecicek gibi görünüyor vakti var. birine karşı güven kırıklığımı yaşamışsın sanırım.
bir kadın temiz duygular besleyen bir kadın birine sırtını dönmüş.sırtını dönüp aynı zamanda sanki oturup böyle seyrediyor daha neler olacak diye, birşey mi bekliyor gibi aynı zamanda. ama gene bir bnaşka kadın, bayağı koyu çıkmış kendiside kalbide diğer oturan kişiye bakıyor resmen.biri senin bu durumuna seviniyormu diyim ne diyim çözemedim. en iyi kendin yorumlarsın.
evinin içi, senin için aydınlığa kavuşacak gibi görünüyor. sıkıntını böyle büyük büyük parçalar halinde atıcak gibi görünüyorsun. sabret ama sabırlı olman gerekn bir dönemden geçiyorsun. gitmek istediğin bir yol ama kapalı görünüyor.
fincanı kapatırken aklında sanırım 2 şey geçmiş. aydınlık bunlar, inş olur. ama vakti var daha gibi.
bir kadın rahmi görünüyor. sen mi finacnı tam çekmedin resmini bilemiyorum ama, belki ondan tam değil bu şekil. birinin kadın hastalığından bir rahatsızlık geçirdiğini duyabilirsin.
bir yerden bir kısmetin gelebilir para/eşya veya güzel haber olabilir. bu resmen sana oynayarak geliyor gibi. çok iyi çıkmış.
Son düzenleme: