• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)
canımı sıkan bazı durumlar oldu, bakmıyorum artık fal canım.

canım arada görürsem sohbet ederiz diye giriyorum ama fal olmayınca kimse selam bile vermiyor artık :)

olsun selamda veririz biz jado sana:)) sıkma canını şekerim herşey geçer zamanla boşver takma

Hiç açık denk gelemedik gelseydik ben selamımı esirgemezdim senden jado :16:
Ayrıca sıkıntılarını da takma canım hepsi kısa zaman da düzelir inşallah :34:

teşekkür ederim kızlar :) siz nasılsınız nasıl gidiyor

Ben de finaller başlayacak haftaya onun tatlı telaşı sardı şimdiden bir an önce bitse de geçse diye gözüne bakıyorum :34: Onun harici aslında ben de sıkıntılıyım bu aralar sen gibi ama hepsi geride kalacak Allahın izniyle bunu biliyorum öyle de devam ediyorum hayata diyelim :16:

Ben de finaller başlayacak haftaya onun tatlı telaşı sardı şimdiden bir an önce bitse de geçse diye gözüne bakıyorum :34: Onun harici aslında ben de sıkıntılıyım bu aralar sen gibi ama hepsi geride kalacak Allahın izniyle bunu biliyorum öyle de devam ediyorum hayata diyelim :16:

finallere tatlı telaş diye bakan birini ilk defa görüyorum canım :) Allah yardımcın olsun, güzel bir şekilde gelip geçer umarım :)

finallere tatlı telaş diye bakan birini ilk defa görüyorum canım :) Allah yardımcın olsun, güzel bir şekilde gelip geçer umarım :)

Doğru dedin ilk benim sanırım zorlu süreç tabi ama sevdiğim dersler bir de çok şükür ki vizeler süper notlar olunca insan tatlı telaş görüyor sanırım :1: Amin canım çok sağol.

Doğru dedin ilk benim sanırım zorlu süreç tabi ama sevdiğim dersler bir de çok şükür ki vizeler süper notlar olunca insan tatlı telaş görüyor sanırım :1: Amin canım çok sağol.

valla bana kalırsa ne kadar güzel olursa olsun sınav sınavdır :D sevmem sınavları ama sınav yapmayı severim :D

valla bana kalırsa ne kadar güzel olursa olsun sınav sınavdır :D sevmem sınavları ama sınav yapmayı severim :D

Sınav yapmakta güzeldir eminim onu da artık nasip olursa öğretmen olduğumda anlayacağım nasıl bir duyguymuş :1:

Son düzenleme:
sen öğretmenlik mi okuyordun canım :) hangi bölüm.
unutmuşum ben sanırım :)

Evet canımm ben de öğretmenlik okuyorum.Türk dili ve edebiyatı bölümü.İki yıl çabaladım bu bölüm için sonun da kazandım :1:

Son düzenleme:
Evet canımm ben de öğretmenlik okuyorum.Türk dili ve edebiyatı bölümü.İki yıl çabaladım bu bölüm için sonun da kazandım :1:

formasyon alıp öğretmenliğe mi geçmeyi düşünüyorsun canım. bölümden mezun olunca direkt öğretmenliğe başvuramıyorsun.
inşallah çabalarına değer :)

Back
X