Bu da benim gck Burnum:)

bende de aynı sorun var hem burun tıkanıklığı tek taraflı hemde kemerli bir yapıya sahip bende olmayı düşnüyorum aslında senin gibi benim de burnum bir iki yıldır ilgimi çekmeye başladı

bende de aynı sorun var hem burun tıkanıklığı tek taraflı hemde kemerli bir yapıya sahip bende olmayı düşnüyorum aslında senin gibi benim de burnum bir iki yıldır ilgimi çekmeye başladı

dahada ilerliycek snm o egrilik..doktor bi kaç seneye tek deliginden nefes alamassın demiştii...ama estetike heveslendigim için oldumm:)

Burun tıkanıklığı zamanla diş etindede rahatsızlığa neden oluyo.Nedenide Ağzı açık yatmak Bakterilere Davet Çıkarıyo.Bence bi an önce ameliyat ol hem estetik açıdan hemde sağlık yönunden,..

Burun tıkanıklığı zamanla diş etindede rahatsızlığa neden oluyo.Nedenide Ağzı açık yatmak Bakterilere Davet Çıkarıyo.Bence bi an önce ameliyat ol hem estetik açıdan hemde sağlık yönunden,..

cnm 5 ay önce oldum :)bu konuyu açtıgımda kararsızdımmm sglsun arkadaşlar baya moral vermişlerdi..şimdii çogu yokkkkk forumda:sinifsinif:

evett cnm yaa 8 sene önce kalbim acaip sıkışıyooduuu gecelerii çarpıntıyla uyanıyodum artık okdr kötü oldumki doktora ggittim komple muayene oldumm hiç bşyde sorun çıkmadı veee en son kulak burun bogaza yolladı doktor...vee bu kemik egikliginden dolayı bi burun deligim baya kapalıymışşş nefes almamı engelledigi için böle olabiliyomuşşş...kısacası 8 senedirrrr böyleyim daha önceside var ama doktor 17 yaşımdayken demişti:)şimdiii 25 oldumm:)bu korkaklık başa belaaaaa:)
-iğneden
-ameliyathaneden
-narkozdan uyanamamaktan
-ve burnumun kötü olmasından
KORKUYORUM:(

son durum ne oldunmu ameliyatt ? :)

Back
X