Bu da benim gck Burnum:)

muhteşem olmuş. çok güzel ve bir o kadarda doğal. güle güle kullanın burnunuzu

nemcim gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olmuş canım kaydirigubbakcemile3
bayıldım inan çok güzelmişsin zaten canım sen,burnunda cuk oturmuş yüzüne,şimdiden böyle güzelse ödemler inice harika olur Şeniz

nemcim sislikler indiginde biraz kavislenr ama kavislenmese bile boyle cok guzel olmussss

süpeeerr olmuş valla konuyu başından sonuna kadar okudum boşuna korkmuşsun okadar bak nasıl güzel bi buruna sahipsin şimdi..güle güle kullannnnnn:)))

kızlar begenmenize sevindim nete gelemiyorummmm :)ondannnn resim koyamıyorummmm kendime acaip güvenim geldi olmak isteyen düşünmeden olsun

canım ben de seni sürekli takip ediyordum.Fazla nette göremediğim için senden haber almak istiyordum.Ben de aynı doktora ameliyat olacak biri olarak aynı senin yaşadığın korkuları yaşıyorum.Ya kötü olursa,ya narkozdan uyanamazsam,ya burnum yamulursa gibi vesveseli şeyler düşünüyorum.Sana ameliyat olmadan önce çok ihtiyacım olacak.Doktor bizim akraba çıktı.Ben gaziantepte olduğum için babam malatya da bilge beyle görüştü.ışte karne tatili olunca ameliyatını yaparız demiş.ben daha doktorla görüşemedim.yani beim bebelerin karnelerini verip hemen malatyaya gelcem tahliller yapılacak sonrada ameliyat olcam.ocak 26-27 gibi ameliyat olurum heralde.çok korkuyorum.ama senin burnunu düşündükçe içim rahatlıyo.anlattığına göre hala memnunsun.ameliyat sonrası bir aksilik olmamasına sevindim.inşallah benimki de güzel olur.öpüyorum canım...

kıslar iki ay oduuu çok memnunummmmm hiç korkmayın olmak isteyenlerr olsunn..benim gibi igneden bile aşıorı korkan biri olduysaaaa herkes olurrrrr..düşünmeden olun derimmm memnun deilseniz:)

arkadaşım yanlış anlama ama benim burnum senin burnundan çok daha ince ve ufak olduğu halde her girdiğim ortamda burnumdan bahseden salak insanklar mevcut yani sanki dünyada benim burnum kadar kötü burun görmemişler gibi.onun için artık canıma tak ettti ve ocak ayında ameliyat olamaya karar verdim kesinlikle ameliyat ol bak gör nasıl güzelleşecek burnun.sen ne bakıyorsun abartılı kötü deil diyenlere git ol.bak ben kredi çekip yada birinden borç alıp olcam .ama dktorda kararsızım yakup avşar düşünüyorum ama kesin deil kararım.

nem bence kendini mutlu hissediceksen ol ameliyatı ama şunuda söylim sana sakın fazla beklenti içine girme çünkü bi ameliyatta yüzde yüz düzgün ve mükemmel bir burun olucak diye birşey yok.kendimden biliyorum şu an iyi gözüküyor burnum ama yamuk oldu az. benim beklentim çoktu sanki süper bir burun olucak ve ben bu burunla çok güzel gözükücem. gerçek bu ol ameliyat fakat beklentiyi yüksek tutma çünkü hayal kırıklığı olmasın.

kıslar ben oldum zaten 2 ay oldu amelyt olalı bu son halim memnunummm dogallll duruyorrrrr hergecengün dahada begenmeye başladım..ama ilk bandaj açıldıgında insan kendini çok kötü hisediyorrr zaman lasımm onu anladım:)

Son düzenleme:
kıslarrrrr resmi alıntı yapmassanız sevinirim bi süre sonra kaldırcam:)

nem burnun çok güzel yakışmış yüzüne öncekini bilmiyorum ama zaten güzelmişsin kanımca.

nemcim hoşgeldin öncelikle :))
ne zamandır yoktun özledim valla...
ben göremedim burnunu ama :((

Back
X