BU DA BENİM GÜNLÜĞÜM =) emziren anneler buraya =)

kayramberamveram

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
2.233
1.523
373
32
Herkese günaydın. Bir ay önce doğum yaptım ve 20 kilo fazlalık ile hamile kaldım. Şu an yine 20 22 kilo fazlam var. Üçüncü çocuğum ve nedense diğerlerinde olduğu gibi emzirerek kilolarımı veremiyorum. Çok sıkı olmayacak şekilde yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. Bu yolda bana katılmak isteyen özellikle emziren anneler varsa buyrun birlikte başlayalım.

PAZARTESI KILO BİLDİRİMİ

Güncelleme

29 NİSAN 2025 TARİHİNDE TEKRAR BURAYA YAZMAYA BAŞLADIM.UMARIM FAYDALI OLUR.HEP BİRLİKTE HEDEFLEDİĞİMİZ KİLOYA SAGLIKLA ULAŞMAK DİLEĞİYLE

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım,
İki adet haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
40 gr beyaz peynir
6 adet zeytin
1 adet domates
Ve şekersiz çay

Resim olarak eklemeye çalışacağım sonraki öğünleri, kahvaltıyı yaptım resim çekmedim =)

Bende 56 dsn 73 e ciktim.
Suan 65 kiloyum sanirim.
Kahvslti
Iki yumurtali patlicanli domstes
Bir dilim peynir.
6 zeytin
Salata

Ekmek yok
Ama oglan agladigi icin hala salonda yenmeyi bekliyor....
Arada atistirdiklarim
2 lokum
1 kuru pasta

Bende 56 dsn 73 e ciktim.
Suan 65 kiloyum sanirim.
Kahvslti
Iki yumurtali patlicanli domstes
Bir dilim peynir.
6 zeytin
Salata

Ekmek yok
Ama oglan agladigi icin hala salonda yenmeyi bekliyor....
Arada atistirdiklarim
2 lokum
1 kuru pasta
Bu saate kadar saçma sapan yememişsin en azından, ben açlıktan ölmüştüm. Çok acıkıyorum ya

Akşam üzeri tatlı krizim geliyor. Şekerli çay içtim olmadı, sonra akşam yemeği niyetine bir kase çorba bir dl ekmek yedim. Eşime yaptığım kıymalı yumurta dan da bir yemek kaşığı yedim. Sonra iki tane armut bir tane lokum yedim tatlı krizimi geçirsin diye. Kapatayım günü diyordum Eşim meyve getirmiş bir saat önce yedim. Şeftali mandalina armut sanırım baya yedim =( Neyse tokum en azından tatlı krizim de o kadar meyveden sonra geçti. Ama canım kahve istiyor şekersiz içemem zaten çok tüketmem onu da içip kapatacağım inşallah. Abur cubur yemedim en azından kendimi öyle teselli ediyorum

Günaydın

Tartı yalan söylemiyorsa doğumdan sonra aldığımı sandığım iki kilo gitmiş ama kaç gündür ellerim ayaklarım şişti sanırım biraz ödem atmışım en azından doğum sonrası kilomdayım şimdilik. Ama iki günlüğüne evden ayrılacağım nasıl olacak bilmiyorum.

Kahvaltı olarak yine dünkü gibi,
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates
Zeytin
Dereotu
Maydanoz
Tere
İki dl ekmek
Üç kupa şekerli çay

Çayı şekersiz içemiyorum ve bir bardak kesinlikle yetmiyor
Hatta dün bir bardak şekersiz içtim hiç keyif alamıyorum

Çaysız yaşayamam

Afiyet olsun ben daha kahvalti yapmadim. Bizim oglanin burnu tikali cok huzursuz agliyordu.
2 kurabiye bir cikilata yedim küçük
Ama benim beslenme seklim pek duzgun degil ya.
Kendime sinir cizemedim dikkat etmiyorum fazla

Günaydın =) iki günlük kaytarmaya rağmen kilo almamışım. Ama evde yumurta kalmadığı için patates kızartması yedim baya

Kabızlık problemim var doğumdan beri kalkınca bir armut yedim.

Kahvaltı
Patates kızartması
İki dl ekmek
3 kupa 3 şekerli çay
Maydanoz Dereotu tere
40 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 domates

Biraz fazla yedim ama saat 13.30 kahvaltıyı 13 te yaptım Akşama kadar acıkmam heralde

Konu sahibi olarak konuyu hortlatıyorum.4. bebeğim doğdu şu anda 2 yaşında.Ve ben kilo almaya devam ettim.Hep verdim aldım Cok yaramaz dört numaram anca kendime geldim sayılır.Yazabildkçe buradan günlüğüme yazmaya devam edeceğim DESTEK VE MOTİVASYON İÇİN HADİ BERABER

Akşam yemeğim
Haşlanmış nohut
Biraz sotelenmş tavuk
Kıvırcık
Dereotu
Maydanoz
Konserve kapya biber
Kornişon
Ve 150 gr kadar yogurt ile yaptığım salata.

Ortalama 450 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…