- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
- Konu Sahibi kitapkokusu
-
başarılar dilerim canım bu yolda umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedeflerine
sana bir kitap önermek isterim. ben tam anlamıyla uygulayamasam da artısı oldu diyebilirim.
Paul McKenna- Sizi Zayıflatabilirim.
bir bak istersen.
benim de birkaç kilo fazlam var ama yaşam tarzımı değiştirmedikçe başaramayacağım sanırım.spor yaptığım zaten yok ama yürüyüşü artık hayatımın bir parçası yapacağım. yağmur çamur demeden yürümek istiyorum
onun için de bir kitap buldum. tavsiyelerinden çok memnun kalmış insanlar, deneyip görmek istedim.
Joanna Hall- Yürüyüş Diyeti.
birazdan siparişini vereceğim
çok teşekkür ederim canım
doktorumun gözetiminden çıkmak pek istemiyorum bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla o yüzden bu kitapları pek deneyebileceğimi sanmıyorum ama aklımda dursun yine de
spor gerçekten çok etkiliyor. benim iş-ev arası 1,5 saat sürüyor o yorgunlukla spor yapmak çok zor geliyor ama bu kadar çok fazlalığı verirken sarkmalar sporsuz kaçınılmaz
umarım sen de birkaç kilo fazlanı verebilirsin
teşekkür ederim canım inşallah. zaten hareket etmeyi başarabilsek gerisi daha çabuk olacak
kesinlikle canım
dün bütün gün oturduğum yerden kalkamadım en sonunda bir gayret kalktım spora başladım, mesele başlayana kadar sonra da "ay biraz daha yapayım"a geldi durum
zaten başlayana kadar
ne yapıyorsun? yürüyüş mü yoksa videodan falan mı?
cindy crawford'ın bi dvdsi var canım 3 aşamalı 1.si 12dk 2.si 14-15 dk 3.sü 30 dk. 1 ve 2yi beraber yapıyorum ondan önce de bi 20 dk yürüyorum. dün mesela metrobüsten eve tempolu yürüdüm 15-20 dk sürüyo sonra da geçtim hemen o 2 aşamayı yaptım. ama şu an bacaklarımda tatlı bi acı var merdiven çıkarken hissettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?