Bu da benim günlüğüm

kelebeklerhepbekler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
489
21
118
Merhabaaaaa:)
Bundan sonra her gün ne yiyip ne içtiğimi buralara hep yazıcam.Bir kitapta okudum diyet yaparken günlük tutmak çok faydalıymış hatta günlük tutmak istemeyen kişiler zayıflamaya hazır olmayan kişilermiş.Ben de hazırım demek için açıyorum burayı.Yeni bir bedene dolayısıyla yeni bir ruha sahip olmak için çaba vereceğim .Bana destek olursanız çok sevinirim:))))

Son düzenleme:
valla inanan 100 kilo bile verir, yeter ki olumlu ol ilk 75 olayım de sonra 65 sonra 55 çünkü insan zayıflayınca sanki daha çok istek geliyor.. Benim topiğime de ugra arada öptüüüm :*

Selam günlük bugün ailecek şehir dışında mangalda et pişiren güzel bir yere gittik.İşte ben orda biraz koptum.Ama en azından 45 dk leslie yaptım:)Neyse menümü yazayım:)
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin domates biber.
Ara:2 ceviz
Öğlen:1 fırında yağsız pişmiş but 2 kaşık süzme bulgur pilavı
Ara :Kardeşimin bitiremeyince bana verdiği yarım dondurma.(Çok pişmanım be günlük)
Akşam :4 dilim pirzola ,Salata yoğurt,2kaşık piyaz,2 dilim beyaz ekmek,2 çatal bal(doğal balmış çok güzeldi dayanamadım)
su 2 lt içtim ayrıca 1 kupa beşi bir yerde çayı içtim.
İlk günden bozdum farkındayım ama pes etmiyorum günlük.Çünkü çok istiyorum.Yarın da göreceksin daha iyi olacak.
Öpüyorum yanaklarınızdan:)

valla inanan 100 kilo bile verir, yeter ki olumlu ol ilk 75 olayım de sonra 65 sonra 55 çünkü insan zayıflayınca sanki daha çok istek geliyor.. Benim topiğime de ugra arada öptüüüm :*

Olmaya çalışıyorum ama bazen nefsime hakim olamıyorum işte ama pes etmek yok devam edeceğim çok sıkıldım çünkü böyle yaşamaktan.Hemen uğrayacağım şimdi:) Bende çok öptümmm:)

Canım kendine hakim olamayınca şöyle düşün "sadece canım çekiyor, tadına bakmak istiyorum, 2 kaşıkta tadını alamaz mıyım? Alabilirisim tabii ki o zaman niye koca tabagı bitiriyim ki?" Yada bu olmadı önce su iç ve yavaşça ye.. Sporu da unutma :D

Canım kendine hakim olamayınca şöyle düşün "sadece canım çekiyor, tadına bakmak istiyorum, 2 kaşıkta tadını alamaz mıyım? Alabilirisim tabii ki o zaman niye koca tabagı bitiriyim ki?" Yada bu olmadı önce su iç ve yavaşça ye.. Sporu da unutma :D

Peki kuş:) Dediklerini yapacağım çok teşekkür ederim desteğin için insan böyle zamanda bi desteğe ihtiyaç duyuyor.:)Yarın hiç bozmayacağım:)

Eveett ya tabii verirsiniz:* Millet 40 kilo veriyor.. :)
Bizim bi spor hocamız var, anllattı

"Lisedeyken, okul kantinin 3 hamburger alır 2 ayranla götürürdüm, bütün gün öyle yapardım. 76 kiloydum, Birgün bi çocuktan hoşlanmaya başladım, çocuk benım hakkımda 'yüzü güzel ama kilolu' demiş.. Onu duydugumda 5 ay diyet yaptım 26 kilo verdim. Okulda gören herkes şaşırdı, tabi o çocukta"

5 ayda 26 kilo :) Kız fena değil mi ? Sen böyle yaparsan 1 yıla incecik olursun, her istediğine girebilirsin.. :) Sarkmayı önlemek için spor yap ama olur mu :)

Biz hep burdayıız anam, yanındayııız :16: Gerekirse şöyle şöyle yaptım ne yapmalıyım de? :D

Hadin kolay gelsin yavruşuum

Hadi inşallah:) Bu arada sabah tartldım 1 kilo vermişim.sabah kahvaltımı da düzgünce yaptım öğlen yemeğini düşünüyorum şimdi:)Umarım hepimiz hayalimizdeki görüntülere sahip oluruz:) :16:

Sevgili günlük:49:
İşte bugünkü menüm;
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,1 yumurta,kibrit kutusu peynir domates,3 zeytin,5ibir arada çay.
ara:yok
öğle:2 köfte 5 parmak patates kızartması,biber domates,1 dilim çavdar ekmeği,yoğurt
ara:1 çay bardağı ılık süt,1 şeftali,1 küçük lokum
Akşam:4 kaşık haşlanmış makarna (yağsız),yoğurtlu patlıcan salatası(içinde 2-3 yemek kaşığı yoğurt 1buçuk patlıcan sumak sarımsak toz biber tuz var)
Spor:47 dk leslie.
su:2,5 litre

Bu arada yarın pikniğe gideceğiz ailenin bayanları:6: bu sebeple dolmalar kekler börekler mercimekli köfteler gırla.Şimdiden vicdan azabı çekiyorum be günlük.:17::50::30:yerim ben onları kesin.Neyse az yemeye çalışacağım.

İtiraf ediyorum az önce kek yaparken kekin kremasından 3 parmak yaladım:36:ama önümde duran mis gibi tarçınlı kek kremasına dayanamadım ne yapayım:14:.neyse yinede eskiye göre oldukça az yiyorum.En azından kola cips çikolata hayatımdan çıktı buda iyi.Yarında geçsin de haftaya hiç bozmayacağım söz veriyorum günlük:)

Merhaba pek sevgili günlük.Bugün diyeti bozmadım:21:
Sabah:yarım dilim çavdar ekmeği,Yarım haş.yumurta,1 adet zeytinyağlı biber dolması.
Ara:1incir
Öğle:Yoğurtlu sarımsaklı patlıcan salatası bir tabak
Ara:1 zeytinyağlı biber dolması
Ara:1Salatalık
Akşam:1 kase çorba,1 kaşık patates yemeği susuz kısmı.
Su:3 lt
Spor 3 mil leslie
Saçımıda kestirdim bugün çok mutluyum:)
:9:
Öptüm hepinizi.
Ne gada da zayıf bi o gada mutlu.Peh peh peh peh.:24:

Arkandayım :) Gel kucaklaşalım :D

Çoook teşekkür ederim ben de senin arkandayım:13:.İnşallah başaracağız bizde:)Bir süredir günlük tutmuyordum bugün tekrar başlıyorum.Ama diyeti bırakmadım.Bu arada saba 87.5 du tartı inanamadım.yarında aynı çıkarsa öyle diyet cetvelime yazacağım:16:
Ah dün annem mantar soslu makarna yaptı ve ben sadece 4 kaşık yedim bu benim için mucize.
Çok öpüyorum seni bunu yazmanla kucaklaşmış gibi olduk:7:.:54:

Back
X