Bu da benim gunlugum

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Selam kizlar
ramazan ayi boyunca yaptigim diyet sonucjnda 67 kilodan 64.700 e dusup 1 haftalik tatil sonuchnda eski kiloma dondum. Yarin tekrar baslayacagim. Unutmamak icin buraya yazacagim gun gun ne yaptigimi. 15 eylule kadar 60 kiloya dusmek istiyorum. Umarim basarabilirim. Bu arada 2 dogumum var su an emziriyorum, boyum 167.

Sabah kilom 66.2. Bugun kendime soz veriyorum gereksiz yere karnim tokken yemeyecegim.

Kahvalti : 1-2 arasi yumurta, 1 salatalik yarim domates cok kucuk peynir 4 zeytin kucuk dilim cavdar ekmegi 1 fincan yesil cay. En cok dikkat ettigim sey yavas yemek oldu

Kahvalti : 1-2 arasi yumurta, 1 salatalik yarim domates cok kucuk peynir 4 zeytin kucuk dilim cavdar ekmegi 1 fincan yesil cay. En cok dikkat ettigim sey yavas yemek oldu

Kahvaltın güzel canım aynen yavaş yemek çok önemli elimizden geldiğince çiğnemek lazım yiyecekleri. Suyunu ve sporunu unutma bol şans :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim tesekkurler destegin icin

arada az sutlu bir tutam sekerli turk kahvesi ictim. Kahve beni cok tok tutuyor. Cocuklsrdan firsat bulabilirsem bisiklete binecegim yarim saat.

Ogle yemegi bir kase yogurt bir tane elma 2 kasik helva. Sonuncusu kacamakti :)

Hepimizde oluyo o kaçamaklar keşke olmasa :) diğer öğünlerinde kısarak Yada sporu bir tık arttırarak telafi edebilirsin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sacayagi haklisin :) aksam yemegimi de yedim ispanak 1 tane krep cay saatiydi arkadaslarla ama ben aksam yemegi yaptim

Başarılar canım güzel bi liste olmus inşallah hedefim dediğin kiloya ulaştığını da görürüz

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Derin bir pismanlik içindeyim ( yengem kere çaya geldik ama yemek hazırlamış ve ben nezaket yemek durumunda kaldım ve bu saatte ( yarın bugünkü kilodan düşük olmak istiyorum (

Kizlar gunaydin
65.700 bugun.
kahvalti bol yesillik haslanmis patates cok azpeynir zeytin yesil cay

Bugün yeme işini abartmadigim için kendimi tebrik ediyorum. Spor olarak da dün 1 saat yürümustum bugün yarım saat bisiklete bindim

Ara verdim ama yarin yine basliyorum :) kilom tabiki ahni :)) nasil yapcaz bu isi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…