• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim ilk aşkım

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
35
İzmir
lise 1. sınıftaydık arkadaşımla aramızda bi konu geçmişti herkesin sevgilisi vardı bizim yoktu sebeplerini araştırıyorduk bi arkadaşıma gittiim bana biri bulmasını istedim ve o an bana içeriye bakmamı söyledi o an eriyip bittim sanki o kadar yakışıklı ve sevimli bir yüz ifadesi vardı ki anlatamam 1 hafta geçti gelmedi 2 hafta geçti yok bende ümidimi kesmiştim ki geldi konıuştuk çok şekerdi ve 25.02.2005 yılının 25 şubat günü çıkmaya başladık çok sorunlar yaşadık yaz tatili boyunca onu hiç görmedim çok özlüyordum lise 2ye geldik annemle onunla ilgili sorunlarr yaşıyorduk ve annem görüşmemize karşı çıkıyorduk bende bu sıkıntı sebebiyle kalbimde ritm bozukluğu ve nefes darlığı başladı bazen vücudum dayanamıyor bayılıyordum bi ara aramız çokkötü oldu ayrılıyorduk banaa istemediği yanlışlıkla küçük bi hareketle ben konuşmamı yitirdim ayrıydık konuşamıyorum resmen ama ona kızamazdım ki onu çok seviyorum ve barıştık ben konuşmamı tam atlatamadım ama şuan o kadar çok mutluyum ki onunla anlatamam şunu söylemek isterim önünüze çıkan engellerde dağılmayın birbirinize daha çok sarılın

deruş ben sunu anladımki aşk fedakarlıktır... ıkı kısı birarada bunu yapmalıdır.. tek taraflı olan şeyde aşk değildir

en azından hatandan dönebilmişsin tebrikler ben iyiki dönmemişim yoksa bu mutluluğumu bulamıcaktım şunu unutma ki aşk 1 günlüktür sevgi 1 ömürlüktür

evet gerçk aşk herşeyi aşmaktır tüm engelleri....şuanda biz bunları yapmaya çalışıoruz aşkımla inş allah yardımcımız olur böle bi devirde tüm gerçk sevenlerin yanında olur...

amin ablacım valla inanki daha yeni gördüm mesajını
uzun zaman sonra tekrar eskiye döndüm geriye dönüpte baktığımda iki küçük liseliyi hatırlıorum allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın hepinize muhteşem mutluluklar nasib etsin

canım şu an nişanlısınız sanırım yada sözlü mü resimden o tür birşey anladım...
tebrik ederim ikinizi de birbirinizin değerini bilmişsiniz hep de öyle olur inşallah

deruşum senin için herşey güzel olur inş :nazar:
Allah bozmasn mutluluğunuzu....bizimde sorunlar var biliyosun....
inş geçicek hepsi....sabretmek lazım biliyosun

Back
X