ayçaozdemir, aslinda ben ergenlik dönemimden beri hatirliyorumda hep arkada$larim az yiyorsun derdi, mesela kuzenlerle bir yere yemeye gidince $a$iyorlardi bu kadar az yiyorsun ve bu kilodasin diye, yani az yyordum ve kilom normaldine zayif nede kiloluydum ama kiyaslayinca benim kadar yiyenler genelde incecik oluyorlar....
ben kilo almaya ba$layinca, yemegi azalttim ve baktim hala aliyorum yine azalttim öyleki sofraya oturunca kendime çogu zaman tabak almazdim tencereden 2 ka$ik falan yerdim, ve 7 ayda 11 kilo aldim
az yedigim için vücudum her yedigimi depolami$, bu yüzden sakin ama sakin benim dü$tügüm hataya dü$me! diyetini birak saglikli beslen, sana bir örnek vereyim, bundan 3 ay önce o kadar çok üzüldümki kilo veremiyorum diye çok zor bir diyet yapmaya karar verdim, yani kalori diyeti ve bir hafta boyu 400 ila 900 kalori arasi aldim ve sonuç ne mi oldu? o hafta 1.3 kilo aldim!!! oysa yediklerimi tartsan o kadar etmezdi bile, yani sakin ama sakin bu hataya dü$meyin, bu metabolizma hastaligi olarak geçiyor, kim bilir ne zaman iyile$ecegim...