Bu da Benim Listem!

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
selam kizlar, beslenme uzmanimin verdigi listeyi payla$mak istedim, ben 67 kiloyum boyum 1.61 vermek istedigim kilo ise 11, yani en az 56 olmak istiyorum, bundan 7 ay önce zaten 56 kiloydum, ama az yiye yiye metabolizmam çok yava$lami$ ve ne yediysem yag olarak depolanmi$ vücudumda..

bu diyet yava$ verdiriyormu$, doktorumda dediki diyet degilmii$ sadece saglikli ve dengeli beslenmeymi$, fakat bana çok fazla geliyor ve yarisini anca yiyorum, oysa doktorum tembih etti hepsini yiyeceksin diye, benim sorunum zaten bu çok az $ey yiyorum ama kalorili $eyler mesela, günde 3 dilim kek gibi saglikiz $eyler..

I$te Listem :

sabah :

40gr ekmek veya 30gr misir gevregi
30gr peynir
125 gr yogurt veya 1 bardak süt
1 meyve veya 1 bardak meyve suyu
$ekersiz çay kahve

ögle

sinirsiz çig veya pi$mi$ sebze
100gr baklagillerden veya ni$astali gidalar (patates pirinç misir gibi) veya 2 dilim ekmek
3 porsiyon protein (yani 50gr et, 70gr beyaz et, 1 yumurta, 80gr balik, bu porsiyonlardan 3 tanesini seçiyoruz, veya hepsi ayni olabilir mesela 3 yumurta yiyebilirsiniz)
1 meyve veya 125gr yogurt

ak$am :

ögle ile ayni porsiyonlar

ara ögün yok ama çok acikirsam 1 ara ögün yap dedi yani bir adet meyve
kuruyemi$, badem falan yok
yag olarakta sivi yag ve zeytin yagi kullanilacak
veeee en güzelide her yemekten sonra 2 kare bitter çikolata
veeee haftada 1 ögün istedigini yiyorsun

ben tam olarak ba$lamadim ama eminimki aç kalinmiyordur :)

Çok iyiymişşşş.Asla aç kalmazsın demek ki kilo verdikten sonra bunları yesek kilo almıyacağız.Senin sorunuda çok ilginçmiş sürekli mi az yiyodun yoksa diyet falan mı yaptın da böyle oldu.Ben şuan çok ağır diyet yapıyorum çok az yiyorum aslında sağlıklı besşlenmek lazımiçim hiç rahat değil ama tatil öncesi memelekete gitmeden acill kilo vermeliyim.

ayçaozdemir, aslinda ben ergenlik dönemimden beri hatirliyorumda hep arkada$larim az yiyorsun derdi, mesela kuzenlerle bir yere yemeye gidince $a$iyorlardi bu kadar az yiyorsun ve bu kilodasin diye, yani az yyordum ve kilom normaldine zayif nede kiloluydum ama kiyaslayinca benim kadar yiyenler genelde incecik oluyorlar....

ben kilo almaya ba$layinca, yemegi azalttim ve baktim hala aliyorum yine azalttim öyleki sofraya oturunca kendime çogu zaman tabak almazdim tencereden 2 ka$ik falan yerdim, ve 7 ayda 11 kilo aldim az yedigim için vücudum her yedigimi depolami$, bu yüzden sakin ama sakin benim dü$tügüm hataya dü$me! diyetini birak saglikli beslen, sana bir örnek vereyim, bundan 3 ay önce o kadar çok üzüldümki kilo veremiyorum diye çok zor bir diyet yapmaya karar verdim, yani kalori diyeti ve bir hafta boyu 400 ila 900 kalori arasi aldim ve sonuç ne mi oldu? o hafta 1.3 kilo aldim!!! oysa yediklerimi tartsan o kadar etmezdi bile, yani sakin ama sakin bu hataya dü$meyin, bu metabolizma hastaligi olarak geçiyor, kim bilir ne zaman iyile$ecegim...

Canım çok geçmiş olsun zor bi durum.Kesinlikle haklısın dogru zayıflamak lazım spor destekli tabiyiyerek.3kilo sonra bırakacam cok uzun süre yapmıyacam aslında 5.günüm sıkıldım bile 2kilo verdim çok hızlı biliyorum.Kiloluolmak çok sıkıcı süreklibunu düşünüyorum yemek yedikten sonra hep pişman oluyorum oğluma süt ısıtmaya kalkınca bile bi ton şey yeyip yatıyodum 5 gün öncesine kadar.Umarım metabolizman düzelir.Aldığın tüm kilolar gider.

te$ekkür ederim canim, evet çok zor bir durum bir nevi herkesten uzakla$mak zorunda kaliyorsun onlarin yorumlarindan çekindigin için, in$allah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz :) ben yarin tam olarak ba$layacagim in$allah, zaten gözüm çok yükseklerde degil ayda 2 kilo versem çok mutlu olurum yani ama tabi daha fazla versem dahada iyi olur ama hiç zannetmiyorum, dedigim gibi 7 aydan sonra belki ilk defa kilo verdigimi görecegim in$allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…