Bu da benim salonum...

canım maşallah salonun harikkaa güle güle kullann ::)))))) benimde bi ricam olacakk k o siyah 2 adet tekli koltukları tek mi satın aldınn merak ettimm ??

teşekkür ederim canım koltuklarımı oturma odam için almıştım ama bebiş olduğu için oturma odamı bozmak zorunda kaldım markası alfemo diğer parçaları da bunlar...

Zevkle döşenmiş bir salon daha ne güzel,resme bakıp gülümsüyorum.
Güle güle kullanın

canım salonun harika gece oranın manzarası harika gözüküyordur ya. bide cam boyunda kahve keyfi oh valla. ağız tadıyla otur hayatım.

Canımm evin çok güzelmiş bayıldım güle güle otur yanlız bir şey sormak istiyorum tv ünitesinin sehpanın üzerindeki süsleri falan nereden aldın. Ben arıyorum ama bulamıyorum hiç güzel süs eşyaları CADIARZU umarım cvp yazarsın teşekkürler şimdiden a.s.

çok şık, çok sade, tüllere ve şekline bayıldım

teşekkür ederim canım bazılarını koçtaş tan bazılarını allmode den aldım canım...

çok şık tertemiz bir ev.güle güle mutlulukla oturun inşallah

canım çok güzelmiş salonun ben de yeni evleniyorum duvar rengini merak ettim hangi renk acaba biliyor musun?

evine bayıldım hem modern hemde şık. güle güle otur cnım bu arada halın mukemmel. allmode nerede en denizlide oturuyorum öle bi yer yok burda sanırım... bulursam bende aynısından düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…