geçmiş olsun kibar bi burun olacak gibi
Çok teşekkür ederim. Merakla beklemekteyim ben de sonucu ama henüz çok yeni. Avatardaki fotoğrafta eski halim var tam 1 ay önceki fotoğraf o da.
foto çok küçük pek belli olmuyo orda
işlevi nasıl şu anda tabi siz biliyorsunuz ama görüntü olarak profilden çok hoş olmuş
umarım nefes alma problemi de kalmamıştır geçmiş olsun
Çok güzel görünüyoo Tevfik hocanın yaptığı burunları görünce hmen ameliyat olasım geliyoo:))
kemik kısmı yamuk duruyo eğrilik var gibi ucuda düşükmüş sanki biraz
Eki Görüntüle 734754 bilemiyorum başardım mı eklemeyi? Ben sizler gibi genç değilim:) 38 yaşındayım. ameliyatın 6.günü. Oğluşum böyle çekmiş:)
hepimize taş çıkartırsın diye düşünüyorum benbu arada burn da taş gibi pek şirin
Eki Görüntüle 734754 bilemiyorum başardım mı eklemeyi? Ben sizler gibi genç değilim:) 38 yaşındayım. ameliyatın 6.günü. Oğluşum böyle çekmiş:)
çıplak halini ben de çok merak ediyorum:) Pazartesi kontrole gideceğim bu arada ben okudum diğer başlığı ama fotoğrafını merak ettim. Nasıl oldu burnun diye sakıncası yoksa istesem.Canım bu haliyle bile belli ki cok guzel bir burun olacak. Ellerine saglık ne guzel uzun uzun her aşamayı anlatmissin. Umuyorumki ameliyattan korkan birçok insana cesaret verecek bu yazdıkların. Bantlarının çıkmasını dört gözle bekliyorum. Bir de burnunun çıplak halini görelim dimi:)))
maşallah diyelim size cesaretinizede sizede burnunuzada hayran kaldımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?