Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun, eski halini bilmiyorum ama yeni burnun cok güzel duruyor bende yarın ameliyat olucam burnunu neakdar üçrete ve nerde yaptırdın mümkünse yazarmısın burnunu güle güle kullan:)
ablacım eski burnun kanatlımıydı?
bence gayet güzel ve gencsin canım ya ben neyapayım yaşım 40![]()
ablacım bunlar eski burnunuzmu yoksa yenisimi?
çok çok güzel görünüyo yeni hali.umarım bnmkide böyle olur yrn ameliyatm var çok heyecanlıymm istediğm gibi olur inşallah
Canım demek aynı gün ameliyat olucaz:) hayırlısı olsun hiç korkma zannetmem kötü olacagını ben sordum doktoruma kötü olursa revizyon yani düzeltme ameliyatı yapıyormusunuz diye, oda şuana kadar hiç memnun kalmayan cıkmadı dedi, birde ben hem burun estetigi hemde üstgözkapagı estetigi yaptıracayım artı cene önüne yag enjeksiyonu yapılacak benimki daha zor, tek korkum narkozun etkisi gecip ilk ayıldıgımızdaki hissedicem agrı tek korkum o sana dua edicem inşallah rahat ve başarılı hayırlı bir ameliyat gecirirsin sende bana dua et şimdiden gecmiş olsun.
Adaşım ve diyer arkadaşlar herkese merhaba, dün ameliyatım yapıldı bugün taburcu oldum şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı, ama gözlerim morardı ve şişti ekranı göremiyorum:) biraz toparlayım buraya gelişmeleri yazıcam sevgilerle.
canım saol, biraz daha iyiyim bugün kontrole gittim, burnumdaki atel ve gözümdeki dikişler alındı ben hem burun aynı anda birde üst gözkapagı estetiği yaptırdım hala burnum ve gözlerim şiş bugün 8gün oluyor ameliyat olalı ilkhafta gözümü açamadım cok şişti şuan daha iyiyim burnumu ilk bugün gördük eşim, kızım, ve hastanedeki hemşire, hepsi beyendi ama ben daha bişey anlayamadım henüz galiba yeni olduğu için, biraz daha toparlayım resim koyucam tabi becerebilirsem birde cok hassasiyet oluştu biri burnuma değer biyere çarparım diye korkuyorum ama zaman en iyi ilaç galiba,
Eki Görüntüle 742194 20.Gün yani bugün.
Dün bir de saç rengimi değiştirdim kısalttırdım pek rahatım bugün:) Yıllardır kızıldı şimdi kahve bunu da sevdim
bence gayet güzel ve gencsin canım ya ben neyapayım yaşım 40![]()