Bu da Benim Tevfik Sözen Hikayem

Canım geçmiş olsun, eski halini bilmiyorum ama yeni burnun cok güzel duruyor bende yarın ameliyat olucam burnunu neakdar üçrete ve nerde yaptırdın mümkünse yazarmısın burnunu güle güle kullan:)

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun, eski halini bilmiyorum ama yeni burnun cok güzel duruyor bende yarın ameliyat olucam burnunu neakdar üçrete ve nerde yaptırdın mümkünse yazarmısın burnunu güle güle kullan:)

ben çok korkuyorumm ya kötü olursa diye??nasıl yenebilrm bu heyecanımı.bnde yarn ameliyt olucam

Canım demek aynı gün ameliyat olucaz:) hayırlısı olsun hiç korkma zannetmem kötü olacagını ben sordum doktoruma kötü olursa revizyon yani düzeltme ameliyatı yapıyormusunuz diye, oda şuana kadar hiç memnun kalmayan cıkmadı dedi, birde ben hem burun estetigi hemde üstgözkapagı estetigi yaptıracayım artı cene önüne yag enjeksiyonu yapılacak benimki daha zor, tek korkum narkozun etkisi gecip ilk ayıldıgımızdaki hissedicem agrı tek korkum o sana dua edicem inşallah rahat ve başarılı hayırlı bir ameliyat gecirirsin sende bana dua et şimdiden gecmiş olsun.

çok çok güzel görünüyo yeni hali.umarım bnmkide böyle olur yrn ameliyatm var çok heyecanlıymm istediğm gibi olur inşallah

ÇOk teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Ve şimdiden geçmiş olsun acil şifalar. Umarım uyuyabilmişsindir.

Canım demek aynı gün ameliyat olucaz:) hayırlısı olsun hiç korkma zannetmem kötü olacagını ben sordum doktoruma kötü olursa revizyon yani düzeltme ameliyatı yapıyormusunuz diye, oda şuana kadar hiç memnun kalmayan cıkmadı dedi, birde ben hem burun estetigi hemde üstgözkapagı estetigi yaptıracayım artı cene önüne yag enjeksiyonu yapılacak benimki daha zor, tek korkum narkozun etkisi gecip ilk ayıldıgımızdaki hissedicem agrı tek korkum o sana dua edicem inşallah rahat ve başarılı hayırlı bir ameliyat gecirirsin sende bana dua et şimdiden gecmiş olsun.

yarın amaliyat olacaklara şimdiden kolaylıklar ve şifa diliyorum. Ben bile heyecanlandım :)
Bu arada bilgisayarımda sorun var sürekli kilitleniyor diğer sayfaya geçmem 10 dk:) ben hacettepede ameliyat oldum.

Adaşım ve diyer arkadaşlar herkese merhaba, dün ameliyatım yapıldı bugün taburcu oldum şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı, ama gözlerim morardı ve şişti ekranı göremiyorum:) biraz toparlayım buraya gelişmeleri yazıcam sevgilerle.

$230620131222.webp 19.gün :)

Adaşım ve diyer arkadaşlar herkese merhaba, dün ameliyatım yapıldı bugün taburcu oldum şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı, ama gözlerim morardı ve şişti ekranı göremiyorum:) biraz toparlayım buraya gelişmeleri yazıcam sevgilerle.

Umarım daha iyisindir bir süredir bakamadım buralara.

canım saol, biraz daha iyiyim bugün kontrole gittim, burnumdaki atel ve gözümdeki dikişler alındı ben hem burun aynı anda birde üst gözkapagı estetiği yaptırdım hala burnum ve gözlerim şiş bugün 8gün oluyor ameliyat olalı ilkhafta gözümü açamadım cok şişti şuan daha iyiyim burnumu ilk bugün gördük eşim, kızım, ve hastanedeki hemşire, hepsi beyendi ama ben daha bişey anlayamadım henüz galiba yeni olduğu için, biraz daha toparlayım resim koyucam tabi becerebilirsem birde cok hassasiyet oluştu biri burnuma değer biyere çarparım diye korkuyorum ama zaman en iyi ilaç galiba,

Son düzenleme:
Maşallah diyim burnuna, burdan cok güzel duruyor :)benimkide senin burnuya benziyor sanki:) valla burun düşer falan diye hep 2yastıkla oturarak yatıyorum :) cabuk iyleştirmenin yolu yokmu acaba :(

canım saol, biraz daha iyiyim bugün kontrole gittim, burnumdaki atel ve gözümdeki dikişler alındı ben hem burun aynı anda birde üst gözkapagı estetiği yaptırdım hala burnum ve gözlerim şiş bugün 8gün oluyor ameliyat olalı ilkhafta gözümü açamadım cok şişti şuan daha iyiyim burnumu ilk bugün gördük eşim, kızım, ve hastanedeki hemşire, hepsi beyendi ama ben daha bişey anlayamadım henüz galiba yeni olduğu için, biraz daha toparlayım resim koyucam tabi becerebilirsem birde cok hassasiyet oluştu biri burnuma değer biyere çarparım diye korkuyorum ama zaman en iyi ilaç galiba,

Benim de her açıdan başka türlü kim görse çok beğeniyor yıllarca başka bir buruna bakınca alışmak zaman alacak tabi:) Buzu çok sık uyguladım ben ve çok çabuk indi şişlikler ve morluk. O hassasiyeti sorma hala var bende de oğlum koşarak geliyor zınk diye duruyor önümde ben hemen eller yukarı yüzümü korur halde:)
Bir an evvel toparlanmanı canııı gönülden diliyor merakla resim bekliyorum:)
Sevgiler

$2406201312666.webp 20.Gün yani bugün.
Dün bir de saç rengimi değiştirdim kısalttırdım pek rahatım bugün:) Yıllardır kızıldı şimdi kahve bunu da sevdim

$ebru3.webp duruş aynı da burun farklı :) her gün değişiyor ve ben bu haliyle çok sevdim. O kadar doğal ki.

Back
X