Bu da benim yakışıklı oğluşum prensimmm :)

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
yaramazım benim :)
evde koparmadığı kablo kalmadı ama o benim bi tanem :)

valla ne yalan söyleyeyim başlığa bakınca bi erkek çocuğu çıkıcak karşıma sandım ama yanılmışım kediyi görünce biraz şaşırdım..
ama olsun çokk güzell bi kedin var
mırıl mırıl pek sevimli duruyor

amanın scottish fold mu o çok tatlı maşallah ya, benim de bir kedim olsun çok istiyorum

:) daha henüz o güzel duyguyu tatmadım allah bir gün onu da nasip eder inşallah ama inanın bir süre sonra bu canavarlarda bambaşka bişey oluyor :)

amanın scottish fold mu o çok tatlı maşallah ya, benim de bir kedim olsun çok istiyorum

evet cnm schottish :) aslında hayvan ticaretine karşıyım ama benim oğlum bana hediye geldi inanılmaz uysal bir ırk 0 yaramazlık :) birde inşallah kısa zamanda seninde bir kedişin olur :)

Son düzenleme:

bende hayvan ticaretine karşıyım birgün inşallah bir kedi sahipleneceğim ama şu an yaşadığım stüdyo dairelerden oluşan bir apartman ve kedi/köpek yasak ama hayvanlara deli oluyorum özellikle de kedilere...scottish fold, iran ve siyam kedileri söz konusu olunca içim gidiyor..İnşallah ilerde benimde böyle oğlum/kızım diyebileceğim bir tüy yumağım olur.

bayiliyorum bu kedi cinsine, ne kadar asil ne kadar tatli oluyorlar
ALLAHIM icim gitti, bende istiyorum

cnm inşallah sana da nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…