• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otizim belirtisimi

heja hebib

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2024
49
1
6
29
merhaba hanımlar iki yas uc aylik oglum var yaklasik otuz tane kulandiği kelimesi var soyleyebildigi kelime sayısı yuzden fazla ama otuz kelimeyi kulaniyor anne gel baba giti ben doydum ablasını doydugunu bazen uc kelimelik soyluyor ama el parmaklarını ust uste koyuyor bazen parmak ucu yuruyor nadiren etrafında donuyor ismiyle seslendiğimde bakıyor bakmasabile ne anne diye cevap veriyor her soylediğimi anliyor ama dun ona bir oyuncak araba aldim tekerlegini dondurdu bazende suruyor dısarda elimi tutmuyor cok yaramaz asla yeride durmuyor cok uzun yazdım lutfen bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi

merhaba hanımlar iki yas uc aylik oglum var yaklasik otuz tane kulandiği kelimesi var soyleyebildigi kelime sayısı yuzden fazla ama otuz kelimeyi kulaniyor anne gel baba giti ben doydum ablasını doydugunu bazen uc kelimelik soyluyor ama el parmaklarını ust uste koyuyor bazen parmak ucu yuruyor nadiren etrafında donuyor ismiyle seslendiğimde bakıyor bakmasabile ne anne diye cevap veriyor her soylediğimi anliyor ama dun ona bir oyuncak araba aldim tekerlegini dondurdu bazende suruyor dısarda elimi tutmuyor cok yaramaz asla yeride durmuyor cok uzun yazdım lutfen bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi
Bunların aynısını benim çocuğum da yapıyor ve daha birkaç hafta önce dil terapisti dahil düzenli tüm kontrollerini oldu. Biraz rahat mı bıraksak bazı konularda çocukları..
İçinize sinmeyen bir şey varsa doktora götürün.

bu hareketler normal çocuklarda da var. otizm de sürekli olur bunlar. bence kafaya takmayın. tabii ki her hareketini gözlemleyin ama her hareketinin de üzerinde bu kadar durmayın 🥰

Otizm belirtisi hangisi tam olarak?

Back
X