Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yalan ben kralicheyle yüz yüze görüşme şerefine nail oldum benle aynı boyda bu kilosuda benden azcık fasla biz ikimiz geçerken sokaktan millet kepenk kapatıodu delikafadulden

ah kurban olam bana gönder
Bende rüzgar çıkınca tutunuom :roflol:
hele yağmurda şemsiyeyi hayatta elime almam uçan balon misali mazallah kaydirigubbakcemile3

virmemmm :jeyyar: cazibem gider sonra :dilcikar:
ben böyle seviyom kendimi azcık versem depresyona giriyom :çok üzgünüm:

üff bulamadım topic ucmus anacım resimlerim kaynamıs arada :sinifsinif:

yalan ben kralicheyle yüz yüze görüşme şerefine nail oldum benle aynı boyda bu kilosuda benden azcık fasla biz ikimiz geçerken sokaktan millet kepenk kapatıodu delikafadulden

hee ucubeler gecio kaçın uleeeeeee die herkes bi tarafa savruluyodu kaydirigubbakcemile

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

virmemmm :jeyyar: cazibem gider sonra :dilcikar:
ben böyle seviyom kendimi azcık versem depresyona giriyom :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis alan depresyona girio kardeş bende çıldırıyorum ya
geceleri makarna yemekten bıktımsırnaşık şey

sen resimmi bakıyon kıs kraliche
resime ne hacet alsınlar iki tane balon koysunlar üstüste iki göz burun ağız çizsinler işte onlar biziz delikafadulden

uykum geldiiiiiiiiiii hep gece geyik yapıonuz yaf bana da yazık aklım kalioo

hee ucubeler gecio kaçın uleeeeeee die herkes bi tarafa savruluyodu kaydirigubbakcemile

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kıs yok ondan değillll kaydirigubbakcemile3 sen yannış anlamışsın adamları :mymeka:
onlar kapıyı pencereyi yirik diye kapattılar kaçtılar :roflol: :roflol: :roflol:

sen resimmi bakıyon kıs kraliche
resime ne hacet alsınlar iki tane balon koysunlar üstüste iki göz burun ağız çizsinler işte onlar biziz delikafadulden

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

he esi hallerimi gordun nası kıskandın unutma :dilcikar:

ole ip ince vucuda aklın şaştı dimi :jeyyar: :1closedeyes:

uykum geldiiiiiiiiiii hep gece geyik yapıonuz yaf bana da yazık aklım kalioo

gündüz iş güç var oğlumla ders çalışmayada başladık okullar açılsın hiç geçemicem hem benim dersler hem onun dersler oooo allahtan şimdi geceleri geçebiliyorum yoksa nasıl yattığımı bilmiyorum mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

he esi hallerimi gordun nası kıskandın unutma :dilcikar:

ole ip ince vucuda aklın şaştı dimi :jeyyar: :1closedeyes:

kimmm ben kıskandım akannehir
kıs eski hallerin güsel değil şimdiki halin yakışıyo sana eski resimlerinden bazıları hoşuma gitti ama tüm vücut olanlar acaip sıska bee yaramıyo sana zayıflık sen ye cokacimcoook

ayy uyuyamayınca zombi gibi oluyom tüm gün yaaa

hatunlar ben kaçar size iyi geyik muhabbetleri öptüm yanacıklarınızdan muckss

iyi geceler ebruuuu ..

ay bende kahfe nerde kaldı diodum damladı bakın oş geldin kıııııııııııııııııııııssssssssssss kaydirigubbakcemile3

kralichem bende çıkıyorum canım sıkıldı tv isleyim azcık belki ilgimi çeken bişey bulurum msn de sapıttı açılmıyo zaten daha fazla sinir olmim

kralichem bende çıkıyorum canım sıkıldı tv isleyim azcık belki ilgimi çeken bişey bulurum msn de sapıttı açılmıyo zaten daha fazla sinir olmim

dmm bebişim optm ii geceler opuyorumnanaktan

cidden yaw en çok çekindiğim konu bu
resimciyle nasıl anlaşacam:sinifsinif:sırnaşık şey

ben adama dedim ki sakın soldan çekme beni. pasta kesiyoruz bi baktım adam sağda. fotografçıya kaş göz eden bi gelin tabloyu düşünün yani :kedi:

çok iyi fikir bende yapıcam. vermediklerini söylemişlerdi ama gereken çirkefliği yapıcam banane banane.

sözlükten mi bu?

iyi geceler ebruuuu ..

ay bende kahfe nerde kaldı diodum damladı bakın oş geldin kıııııııııııııııııııııssssssssssss kaydirigubbakcemile3

geldimmmmmmmmm yazdıklarınızı okuyodum nabersin ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…