• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da dert mi diyeceksiniz ama paylaşmak istedim.

zengın olunca valeler tek derdım olacak..

suan evdeki çöp poşetleri bıle bim,a101..

Son düzenleme:
2 yasındakı spor arabanın canını hangi vale yakmış,kım kırmış onun kalbisini..

doğum gününde bunları yasamıs olması buyuk tramva..

ukalalık böyle bişey olsa gerek evet küçümsemişim diyede itirafta :)) yazık sizin gibilere valelik yapanlara ....

zengın olunca valeler tek derdım olacak..

suan evdeki çöp poşetleri bıle bim,a101..

haha haaa :60: ne çok güldüm ...
beni poşetlerde bim genelde...:1:
bizdeki araba da 2. yaşını kutlayan spor edasında değil hiç, anam babam türk arabası :52: napcaz biz şimdi tühh valeler park etmeye bile heveslenmez bizimkini :27: birgün spor bir arabam olursa ilk işim valeye verip, mekana yürümeden girmek olacak :60:
eğer vale sağını solunu çizerse de, ayy kenarı mı çizilmiş amaaaan olsun canım spor arabaya binen zengin gacıyım, onu mu dert edicem, alırım bir yaşını doldurmamış bir spor daha :60: diyecem.....
şaka bir yana da dünyada insanlara katlediliyor , bir lokma ekmek bulamadan aç aç ölüyor çocuklar....
ama milletin derdine bak..vale gaza basmış da kenarı çizilmiş de.... 10 adım yürümekten aciz, sonra burda vale terörü diye kasım kasım anlatıyor...

haha haaa :60: ne çok güldüm ...
beni poşetlerde bim genelde...:1:
bizdeki araba da 2. yaşını kutlayan spor edasında değil hiç, anam babam türk arabası :52: napcaz biz şimdi tühh valeler park etmeye bile heveslenmez bizimkini :27: birgün spor bir arabam olursa ilk işim valeye verip, mekana yürümeden girmek olacak :60:
eğer vale sağını solunu çizerse de, ayy kenarı mı çizilmiş amaaaan olsun canım spor arabaya binen zengin gacıyım, onu mu dert edicem, alırım bir yaşını doldurmamış bir spor daha :60: diyecem.....
şaka bir yana da dünyada insanlara katlediliyor , bir lokma ekmek bulamadan aç aç ölüyor çocuklar....
ama milletin derdine bak..vale gaza basmış da kenarı çizilmiş de.... 10 adım yürümekten aciz, sonra burda vale terörü diye kasım kasım anlatıyor...

bu ablam buraya nasıl yazdı acaba,parmakları onca tuşa basa basa..

burayada bı klavyevale sıstemı kurulmalı acılen..

ahahaha yorumlara koptum kızlar formunuzdasınız yine bi ben diilmişim kopan yani :D

Konuyu okumustum da unuttum, konu sahibinin uslubu falan nasildi hatirlamiyorum, yeniden okumaya da usendim :KK1:

Ama vale teroru diye bir sey gercekten var, ve ben de cok mecbur kalmadikca arabami vermem, hele ki birkac gune cok uzun zamandir istedigim, heves ede ede oldugum bir arabayi alacagiz sorun cikmazsa, onu vermemek icin gerekirse 20 km falan yururum herhalde :KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X