- Konu Sahibi oooDIDEMooo
-
çok teşekkür ederim inşaallah dediğin gibi güle güle giyerimçok beğendim,çok güzel güle güle giyin
inşaallah canım çok sağol çok mutlu oldumÇok güzel ayağında paralansın güzel günlerde giyin
adaşım sanada çok teşekkür ederim Ayakkabı Dünyası beyaz düşler kolaksiyonndan aldım cnm ama bu geçen yazın koleksiyonundan:)))ay cok hos...cok begendım nerden aldınız acaba ....
çooooooooooooooooooook teşekkür ederim burcucum benimde geçen yazdan aklımda kalmıştı bu model bende çok severek aldım çok sağol canımÇOOK çook çooooooooooookk beğendim.Bende çok aramıştım ama tam istediğimi bulamamıştım.Bayıldım sizinkine.Mutlulukla giyin
Güle güle giy canım çok beğendimmm
harikaa mutluluklar!
ay çok güselmiş beğendim canım güle güle giyyyyyyyyyyy:)
canım güle güle giy ömür boyu mutlu ol ne şanslısın topuklu hemde platform bir ayakkabın var ama ben bentopuksuz giymek zorunda kalıcam erkek arkadaşım bende zaten 2 3 cm kısa bi de 10 15 cm topuklu giydiğimi düşünsene :90: of of benim işim çok zor olucak hem 40 numara hem taraklı ayaklarım var:44: ne kadar şanslısın canm tekrar mutluluklar
ayyy canım benim çok mutlu ettin benihem üzülme canım benim çok şık düz ayakkabılarda var eminim bulursun ayak numarasını dert etme artık bulunabiliyor.Rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok çok güzel içine sinen bi model bulursun bende sana çooooooook mutluluklar diliyorum
gerçekten çok güzel bi ayakkabı
en mutlu gününde bu güzel ayakkabı ile ayakların da rahat eder inş
teşekkür ediyorum bende canım bakalım benim daha var da ne biliyim şimdiden bastı heyecan daha aileler bile tanışmadı
ilk defa bir ayakkabıyı bu kadar çok beğendim
bayıldım ya çok hoş güle güle giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?