Gelinlik Ayakkabısı Bu da DİDEM'İN gelin ayakkabısı kızlar:)))

ÇOOK çook çooooooooooookk beğendim.Bende çok aramıştım ama tam istediğimi bulamamıştım.Bayıldım sizinkine.Mutlulukla giyin

çok beğendim,çok güzel güle güle giyin
çok teşekkür ederim inşaallah dediğin gibi güle güle giyerim
Çok güzel ayağında paralansın güzel günlerde giyin
inşaallah canım çok sağol çok mutlu oldum
ay cok hos... cok begendım nerden aldınız acaba ....
adaşım sanada çok teşekkür ederim Ayakkabı Dünyası beyaz düşler kolaksiyonndan aldım cnm ama bu geçen yazın koleksiyonundan:)))
ÇOOK çook çooooooooooookk beğendim.Bende çok aramıştım ama tam istediğimi bulamamıştım.Bayıldım sizinkine.Mutlulukla giyin
çooooooooooooooooooook teşekkür ederim burcucum benimde geçen yazdan aklımda kalmıştı bu model bende çok severek aldım çok sağol canım

canım güle güle giy ömür boyu mutlu ol ne şanslısın topuklu hemde platform bir ayakkabın var ama ben ben topuksuz giymek zorunda kalıcam erkek arkadaşım bende zaten 2 3 cm kısa bi de 10 15 cm topuklu giydiğimi düşünsene :90: of of benim işim çok zor olucak hem 40 numara hem taraklı ayaklarım var:44: ne kadar şanslısın canm tekrar mutluluklar

Son düzenleme:

ayyy canım benim çok mutlu ettin beni hem üzülme canım benim çok şık düz ayakkabılarda var eminim bulursun ayak numarasını dert etme artık bulunabiliyor.Rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok çok güzel içine sinen bi model bulursun bende sana çooooooook mutluluklar diliyorum

teşekkür ediyorum bende canım bakalım benim daha var da ne biliyim şimdiden bastı heyecan daha aileler bile tanışmadı

çok şıkmış canım güle güle giy
ben hiç topuklu giyemiyorum ya
hala kara kara düşünüyorum babet giysem olmaz mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…