- 9 Haziran 2013
- 213
- 35
- 43
gri renkte bir hırka gibi bişey vardı canım..elinde leopar çanta ile resim olan..ondan bahsediyorum?Polo garage mor ve gri renklerde çizgili olancanim senin bahsettigini anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gri renkte bir hırka gibi bişey vardı canım..elinde leopar çanta ile resim olan..ondan bahsediyorum?Polo garage mor ve gri renklerde çizgili olancanim senin bahsettigini anlayamadım
Ipekyol ceket satilmadiysa fiyatini ogrenebilirmiuim?Eki Görüntüle 1375779 Eki Görüntüle 1375782 Eki Görüntüle 1375785 Eki Görüntüle 1375779 Eki Görüntüle 1375782 Eki Görüntüle 1375785
Polo garage Boğazli tunik ister tayt ister xcorapla m beden
Ipekyol ceket 38 beden
Merhaba 25tl ye indiriyorum onu lame renk ince olandan bahsediyrsunuz heralde eki açamadım mavi ipekyol satılmıştıIpekyol ceket satilmadiysa fiyatini ogrenebilirmiuim?
Yorumunu şimdi görüyorum canm o polo garage değil markasının anladım m beden salas bisey uzun evetgri renkte bir hırka gibi bişey vardı canım..elinde leopar çanta ile resim olan..ondan bahsediyorum?
Sirtiniz dönuk olarak resminiz olan.gumus rengi.eger aynisindan bahsediyorsak almak isterimMerhaba 25tl ye indiriyorum onu lame renk ince olandan bahsediyrsunuz heralde eki açamadım mavi ipekyol satılmıştı
Nerden itibaren bakalım neler kaldı.Sirtiniz dönuk olarak resminiz olan.gumus rengi.eger aynisindan bahsediyorsak almak isterim
Evet canm o özel mesaj atarsan konuşalım ordanSirtiniz dönuk olarak resminiz olan.gumus rengi.eger aynisindan bahsediyorsak almak isterim
Whatssptan ilgilendikleri varsa sorabilitsin :)Nerden itibaren bakalım neler kaldı.