Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklimim çingenem ben çıkıyorum eşim alıcak benı birazdan yimee götürcekmiş...
öpüyorum cicoşşş

öpüyorum cicoşşş

owww eşe bak hele yemee götürüyo tamam hayatım iyi eğlenceler at bütün stresi rahatla görüşürüz canım Şeniz

öpüyorum cicoşşş
oh iyisin bakıyorum vallahi ben bugun sabhtandır bitarafımı yırttım adam üstüne bide aradı ne yemek yaptın diye sordu
afiyet olsun canım iyi eğlenceler
owww eşe bak hele yemee götürüyo tamam hayatım iyi eğlenceler at bütün stresi rahatla görüşürüz canım Şeniz

dimi iklim kız hadi bizde gidelim kandıralım kocaları
akşam benimki gelsin paralıycam onu ben

canlarım benımmmopuyorumnanaktan

gereksizin biri - rep vermiş..
ben onun kim oldugunu gayet iyi biliyorum
1 yıldır burdayım bir olayın ardından bu oluyor çok ilginççç
bari kendini belli etmese

eğer bunu tahmin ettiğim kişi yapmış ise çok üzülürüm ben
inşallah o değildir ona güvenim kalmaz birdaha:sinifsinif:

yeni yedik anacım ya çayımı içiyorum şimdi :roflol:
ama yarın için kandırayım bari sende kandır heheheŞeniz
canlarım benımmmopuyorumnanaktan
aşkım benimsırnaşık şey

:1ninca: olurmu olur

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızçeler nasılsınız bizim topikte kimsecikler yok buraya geldim burdada kimse yok bugün sohbet edemedim kimseyle yaaaaaaa

yoksa benden mi şüpheleniyorsunuz kızlar çok üzüldüm uyku tutmadı bir kkya bakıyım dedim bu sayfaları yeni gördüm eğer benden şüpheleniyorsanız haksız yere o kişi banada eksi rep gönderdi hatta daha önceleride art rep vermişti bende sebebini soruyum dedim bide baktım hepiniz ordasınız dikkat ettiyseniz yeni üye olmamış 9 ayda
sonrada ban özelden msj attı ben sivaslı değilim orda okuyorum diye
tekrar söylüyorum haksız yere günahımı almışınız neden öyle bişey yapıyımki ben zübeyde olarakta rep verirdim
o kendini biliyor zaten
ama kusura bakmasın hayatın gercekleri bu
herzaman başkalarının yaptgı gibi pışpışlayamam ben kimseyi...
çok üzüldüm çok
büyük bir ihtimal benden şüpheleniyorsunuz ama o kişi ben değilim
ayşegül bari sen yapmasaydın hadi nazalpla iklim tanımıyor sen tanıyorsun beni sen nasıl şüphelenirsin ben senle kkya ilk girdiğin günlerden tanıyorum onlar söylüyorsa sen ben olmuycağımı desydin keşke çok üzüldüm şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Son düzenleme:

gerçekten hala şoktayım olmaz böyle bişey

canım zübeyde biz sen yaptık demedikki niye üstüne alındın dikkatli oku benim yazdığım yeri inşallh o değildir diyorum zübeyde evet demiyorum burda
ne diyeceğimi şaşırım bende sen değilsin peki niye üstüne alınıyosun bak hem sana hem nazalpa rep vermiş uzatmayalım lütfen canım sıkıldı

canım açık açık benim yaptığım söylenmemiş ama yazılanlardan anlaşılıyor sen okuyunca ne anlıyorusn bu yazılanları açık açık benden bahsediliyor
neyse bugün bu kadar travma yeter bu topiğede uğramam bidaha zaten

rep veren kişi 9 ayda üye olmuş buraya zübeyde ben onu yeni gördüm hergün girem misafir varya omu acaba

selam kızçeler nasılsınız bizim topikte kimsecikler yok buraya geldim burdada kimse yok bugün sohbet edemedim kimseyle yaaaaaaa

gerçekten hala şoktayım olmaz böyle bişey

bilmiyorum bizim topiğe gel bana burdan seslenme artık

neden üzerinize alınıyorsunuz acaba
ben ne bana eksi repin konusunu ne de veren şahsı yazmadım
sizden şüphelenmediysem bile bu davranışlarınızla ilgiyi üzerinize çekiyorsunuz.
gidin siz topiğnize orada konusun kiminle konusacaksanız
sizi kendi hayal dünyanızla başbaşa bırakıyorum
bir dahada sizi burda görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…