Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyi geceler canım çoraplar için teşşekkürler çetikmi şaşonmu neyse yarrın sülersin

napıyonuz beya
günaydınlar ben geldim
akşam saclarımı boyattım

hoşgeldin beya,

ne renge boyattın bakalım,güle güle kullan
zemuszemus

Kızlar bugün eşim ameliyat oluyor,bademcik+burun,belki çok zor değil ama ,yinede narkoz yiycek,dua edin bana:Saruboceq:

hoşbuldum tatlım
türk gayvesine boyattım canım röflelerimi kapatmaya uğrasıyommm...
canım cok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir eşin inşallah
şimdi amaleyatar cok kolay gülüm
bir bakmıssın çıkmış bile eşinn
:1hug:

hoşbuldum tatlım
türk gayvesine boyattım canım röflelerimi kapatmaya uğrasıyommm...
canım cok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir eşin inşallah
şimdi amaleyatar cok kolay gülüm
bir bakmıssın çıkmış bile eşinn
:1hug:

hımmm bayılırım o renge,2 sene önce bir anda karar verip gidip yaptırmıştım ama altta röfle olduğu için kustu hep,üstüne boyatmam gerekti hep,ama hiçbirşey bana röfle kadar yakışmıyor,yine döndüm röfleye ama çok yıprandı,

ameliyatlar çok kolay tatlım biliyorum,ama o narkoz olayı korkutuyor beni,anlamsız biliyorum ama
:gitme:

günaydın nazalpimm ne renge boyattın bakalım saçını??

narco canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kocişin

hımmm bayılırım o renge,2 sene önce bir anda karar verip gidip yaptırmıştım ama altta röfle olduğu için kustu hep,üstüne boyatmam gerekti hep,ama hiçbirşey bana röfle kadar yakışmıyor,yine döndüm röfleye ama çok yıprandı,

ameliyatlar çok kolay tatlım biliyorum,ama o narkoz olayı korkutuyor beni,anlamsız biliyorum ama
:gitme:

haklısın tatlım röfleyi kapatmak cok zor
bu 4. boyayışım zaten
bende çok seviyorum röfleyi ama sürekli makyaj yapamıyorum o yuzden solgun gosteriyor beni
normal saclarım açık kestane.. en cok kendi sacım yakısıyor bana..zemuszemus
ona boyatacaktım ama siyah gibi göründügü için birden sok olmayayım dedim

korkuyosun ama eşine belli etme bari korktugunu onuda paniklendirme

yav kızlar ben siyah saçımı orielle açtırdım üstüne kahveye boyattım ama yıkandıkça aktı ve kızıllıklar kaldı orielden ötürü
şu kızıllıkları nasıl yok edebilirim sizce ben lorielin sıcak çikolataya boyattım en son ama o da aktı kızıllıklar oldu
napim sizce tekrar sıcak çikolataya boyatsam yine akıp kızıl olur mu yoksa başka bi renge mi boyatiim

yav kızlar ben siyah saçımı orielle açtırdım üstüne kahveye boyattım ama yıkandıkça aktı ve kızıllıklar kaldı orielden ötürü
şu kızıllıkları nasıl yok edebilirim sizce ben lorielin sıcak çikolataya boyattım en son ama o da aktı kızıllıklar oldu
napim sizce tekrar sıcak çikolataya boyatsam yine akıp kızıl olur mu yoksa başka bi renge mi boyatiim

bilmiyom kı kuzum gitmez sanırım o kızıllıklar altta
ama sürekli boyaman lazım fazla akmadan
ancak oyle kapanır sanıyorum

koyu kestane geldi aklıma ama,:sm_confused:

Back
X