Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

en başta da iklim gacısı uyur zatii uyku tulumu iklim :mymeka:
yarın da ben uyucam beyaa
nasılsın şekerim iyimisin?

iyiyim be gülüm erkenden kalktım evimi toparladım çocuğu besle giydir öyle işte
annem gelicek onu bekliyorum bende çarsıya çıkçam bugün oğluma bayramlık alıcam kız

ayyy ne güzell
kaç yaşında bakalım oğluşunn neler alcan kız

oğluşum 2 yaşında ablası pantolon gömlek hırka falan alırım herhalde erkeğe başka ne alınırki
kızım olsa etek elbise toka kilotlu çorap daha ooo neler alırdım ama erkeğe sınırlı kalıyosun giysi konusunda
bide mont alırım belkim ona çocuk giysileri büyüklerinkinden daha pahalı kız bi karış pantolonlar 40 50 milyon LC VAİKKİKİYE gitçem ama 4 al 3 öde kampanyası varmış

harbiden öyle canım ya çocuk kıyafetleri acayip pahalı
kimbilir nasıl yakışır ufaklığa :asigim: Allah nazarlardan saklasın

narco hoşgeldin canımm günaydın

evlenmeme daha çok var mafoldumben
evlenince de hemen yapmam kıız 2 sene beklerim en azından
3 tane de çok 2 tane velet yeter :asigim:

evlenmeme daha çok var mafoldumben
evlenince de hemen yapmam kıız 2 sene beklerim en azından
3 tane de çok 2 tane velet yeter :asigim:

2 sene çok kız sen bilirsin yine ama hadi 1 yıl neyse ama kariyer yapçam dersen neyse

2 tane normali tabi ben sana diyorum ama ben daha yapmıycam yeter 1 tane oğlumu iyi şartlarda özel okullarda okutmak istiyorum

23 yaşındayım hayatım ben ve taaaa 27 yaşında falan evlencem
2 yıl beklersem 29da anne olcam
ben biraz evliliğimin tadını çıkarmayı istiyom çünkü sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz hasret çekiyoruz acısını çıkarmak istiyom
ama kısmet yine de belki de erkenden isteriz bebiş :asigim:
kariyer de gerekli tabi çünkü başka bi memlekete gelin gidicem en azından orda işimi oturtmam gerekiyo
ay öyle işte o günler bi gelse keşke mafoldumben

ben de 27 de evlendim,4 sene sonra düşünüyorum:CüvCüv:aynen allegria izin alamadım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…