Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

çocuklara hiç kıyamıyor insan
sana olsun ama ona olmasın diyorsun
kıyamam ben o masumlara...
sen içini ferah tut canikom

yazık kız gerçekten normalde papuç kadar dili olduğundan hep konuşur gezinir şımarır Yavrum şimdi yastık yorgan yatıyor Öylede bi huyu var kendini rahatsız hissettiğinde hep yatar uyur Evde ses kesiliyor Yazık kızıma yaaa
Canlarım 1 saat sonra benim kocişin mesai bitiyor ben kızımı doyurayım Kocişe yemek falan zaman geldi iyi geceler size öptüm canlarım benim görüşürüz ....a.s.a.s.a.s.a.s.

yazık kız gerçekten normalde papuç kadar dili olduğundan hep konuşur gezinir şımarır Yavrum şimdi yastık yorgan yatıyor Öylede bi huyu var kendini rahatsız hissettiğinde hep yatar uyur Evde ses kesiliyor Yazık kızıma yaaa
Canlarım 1 saat sonra benim kocişin mesai bitiyor ben kızımı doyurayım Kocişe yemek falan zaman geldi iyi geceler size öptüm canlarım benim görüşürüz ....a.s.a.s.a.s.a.s.

haklısın tatlım gozunun onunde mınıcık bası düşmüş
tutamıyo kafacagızını
Şeniz
hadi git canım bak sen işine
iyi geceler....
opuyorumnanaktan

hu huuuuuuuuuu ben geldimmmmm napisiniz bakimmm hep grip muhabbeti ya ay benimkide hastalanmış mız mız ispirtoyla ovaladım onu uyudu her bayram hasta oluyo rahatla bayramı geçiremıyom inşallh banada geçmez :(

hu huuuuuuuuuu ben geldimmmmm napisiniz bakimmm hep grip muhabbeti ya ay benimkide hastalanmış mız mız ispirtoyla ovaladım onu uyudu her bayram hasta oluyo rahatla bayramı geçiremıyom inşallh banada geçmez :(

geçmiş olsun kuzum
bende yatmak uzereydım
zaten yol yorgunuyum dogru urust uyumadım aksamda
şimdide kknın basından kalkamıyom
:roflol:

geçmiş olsun kuzum
bende yatmak uzereydım
zaten yol yorgunuyum dogru urust uyumadım aksamda
şimdide kknın basından kalkamıyom
:roflol:

sağol hayatımm evet yol insanı yoruyor ama burasıda bağımlılık yapıyo kuşum ya bereket sohpet bölümü kalktı ben ramaznı burda geçirdim gündüz gece sahura kadr burdaydım :) ama kapattılar çok güzel sohpetler oluyodu iii geceler cnm yatta dinlen yarın işe gidersin sen iş kadını kaydirigubbakcemile3 adeee tatlı rüyalar

sağol hayatımm evet yol insanı yoruyor ama burasıda bağımlılık yapıyo kuşum ya bereket sohpet bölümü kalktı ben ramaznı burda geçirdim gündüz gece sahura kadr burdaydım :) ama kapattılar çok güzel sohpetler oluyodu iii geceler cnm yatta dinlen yarın işe gidersin sen iş kadını kaydirigubbakcemile3 adeee tatlı rüyalar

sağol tatlım allah rahatık versin
iyi gecelerr
opuyorumnanaktan

du kız ben burdayımm savaşıyorum yatmim die kaydirigubbakcemile3 sen naptın okuduğuma göre sende hastalıkla uğraşıyosun geçmiş olsn

yok bebişim ben iyileştim oğlanla çok hasta olduk geçenlerde onu anlattım fatoşa
onun kızanıda grip olmuşta öyle konuştuk işte patikim
senin beyde hastaymış ispirtolamışın adamı rahmetli babaanemde çok ispirtolanırdı
hasta olunca dedemin sırtınıda ovardı hep onunla nur içinde yatsın iyi geliyomu peki zararlı değilmi vücudaopuyorumnanaktan

patik naber kız sende mi gripsin annaaaaam

iiim kız yok şekerim bende daha bişi yok benimm kociş hastaa bu gece geldi aman bi görrr yağla beni diyo ispirtoyla yağladık ilaç falan içti her bayram adeti kızım hasta olmak olmasa şaşardım yanee bana geçmesin kursummmmmmm varr kız ilk yardım zor beyaaa trafik daha kolaydı

yok bebişim ben iyileştim oğlanla çok hasta olduk geçenlerde onu anlattım fatoşa
onun kızanıda grip olmuşta öyle konuştuk işte patikim
senin beyde hastaymış ispirtolamışın adamı rahmetli babaanemde çok ispirtolanırdı
hasta olunca dedemin sırtınıda ovardı hep onunla nur içinde yatsın iyi geliyomu peki zararlı değilmi vücudaopuyorumnanaktan

aman ii cnm hastacıkolmasın kımse evet kuşummm yağladım uyuyo şimdi mışıl mışıl karıda netteee yazıyo takır takır kaydirigubbakcemile3 bende annemden bilirim bu ispirtoyu gerçektende iii gelirr zararını görmedik hiç cnm hele çok öksüürürsen ciğerleri koparya insanın o zaman gazete kağıdının üzerini deliceksin baya kalemle üzerinede ispirto dök canevine koy ve öle yat çok rahatlatıyo eheheh koca karı ilacı verıyoımm bende isteyen uygularr ne diim biz fayda görüyok

iiim kız yok şekerim bende daha bişi yok benimm kociş hastaa bu gece geldi aman bi görrr yağla beni diyo ispirtoyla yağladık ilaç falan içti her bayram adeti kızım hasta olmak olmasa şaşardım yanee bana geçmesin kursummmmmmm varr kız ilk yardım zor beyaaa trafik daha kolaydı

çok geçmiş olsun cnm düzelsin inş evde hasta bakmak zor valla onada sanada mıy mıy oluyo bide erkekler bilirim..bilmiyomm ben gitmedim hiç ehliyete ki ama motordan kalırım o kesin evdeki uyduda yalnış bir düğmeye bassam eşime sesleniyorum o derece yani :roflol:

bende motordan kalmıştım kursa giderken hoca çok gıcıktı bana nem kapmıştı herif bende girmedim derslere kaldım sonra çalıştım geçtim kursa imza atmaya gittiğimde hocayı görmüştüm bana bıyık altından sırıtıyodu oh ne güzel kalmışın der gibi

trafikle ilyardımdan 100 almıştım ama direksiyonuda geçtim hemen inşallah verirsin canım test çöz sen bol bol

kaçma kız allahın emri ilen git:roflol:al sana bayatlamış bi espri daha bende kaanı uyuttum eşimde dedi seni kk ile başbaşa bırakıyom:teytey:oda uyudu:1hug:

yok kaçmıyom daha benim herifte uyudu valla sen gelmiyonmu diyo sonra sen uyu dedim :))

aman ii cnm hastacıkolmasın kımse evet kuşummm yağladım uyuyo şimdi mışıl mışıl karıda netteee yazıyo takır takır kaydirigubbakcemile3 bende annemden bilirim bu ispirtoyu gerçektende iii gelirr zararını görmedik hiç cnm hele çok öksüürürsen ciğerleri koparya insanın o zaman gazete kağıdının üzerini deliceksin baya kalemle üzerinede ispirto dök canevine koy ve öle yat çok rahatlatıyo eheheh koca karı ilacı verıyoımm bende isteyen uygularr ne diim biz fayda görüyok

iyi bari aklımda olsun maşallah :nazar:benim eşim hiç hasta olmaz olsa bilem gıkı çıkmaz garibimin yatar öyle
ben nazlıyım boynum tutulur sık derim ayağam uyuşur ov derim oda benden çekiyo:kedi:

bende bazen sen yat ben birazdan gelcem diyorum:kedi:ama 2 saat sonra gidiyom tövbee adam okusa bunları neder acaba:kedi:

:roflol::roflol: benimki karı delirmiş diyo :roflol::roflol:
valla he okusalar onlar delircek ama allahtan benimki kk girmeme karışmıyo takıl bende rahatla tv izlerim diyo ..ama ben olsam gece bilgisayarda kalmasına izin vermezdim karımın demekki çok güveniyolar ne mutlu bize valla şükür yüzlerinide kara çıkartmıyoruz:Saruboceq:

Back
X