Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Erkesçikler birer şarkıyla katılmış..son olarak bi tane daaa ilave edeyim kızanlar..
agaaaam agaaaam,benim agam yanlış yapmaaaaz...
Astayım agaaaaam,ustayım agaaaaam..
agam agam...
kaydirigubbakcemile2

harikasın canımmm :lepi::sm_cool::sm_cool:

yeni yilin ilk gününden hepinize günaydinlarrr..

günaydın canımmmm nasısın nası geçirdin yılbasını biz aynı zamanda doğum günüm olduğu için annemler geldi bize kayınvalidem falan geldi 11e kadar durdular sonra herkez dağıldı 2010 a eşimle girdik :kedi::asigim:

Bugün 2 kişi seni sordu, cep numaranı istediler verdim.
Seni nasıl bulacaklarını da tarif ettim.

Kızmadın değil mi?

Seni ne yapacaklarsa artık.
Beni nerden tanıdıklarını da bilmiyorum.

Çok samimi davrandılar.
Sanki 40 yıldır arkadaşmışız gibi.

Perşembe gecesi yola çıkacaklarmış, hazırlıklı olun!
İsimlerini sordum,

birinin adı SAĞLIK, diğerinin adı da MUTLULUK' muş

2010 da hep sizde kalacaklarmış... :)

Her yeni gününüz gecen gününüzden daha güzel olsun.

Saygı,sevgi,hürmetlerimleopuyorumnanaktana.s.
alıntı

canım çok güzeldi teşekkürlerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesin yeni yılı mutlu kutlu huzurlu olsun dilediğiniz herşey kabul olsun ülkemizde barış olsun askerlerimiz ölmesin analar artık ağlamasın amin diyelim inşallah kk da çocuğu olmayan arkadaşımız kalmasın hepsi 2010 da hamile olsun bebekleri olsun en önce iklimle pembe patikim sizi çok seviyorum kızlaropuyorumnanaktan

canım arkadaşım allah razı olsun ne güzel dilekler bunlar amiinnn inşallahh kabul olsun hepsi ..
seninde eşinle çocuğunla bir ömür mutlu olmanı evinizden bereket huzur eksik olmamasını diliyorum bebeğimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm fıstıklarrrrrrrr herkese mutlu yıllarrrrrrr ay ben kırklarelideydim akşam 12 de vilayete indikkk allahım süperdiii şarkılarr havai fişeklerrr memleketim güzel memlketim benimmmmmmmmmmmm bu aradaa nasılsınız bakim moraller nasıll

bitanemmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm çok sağolll hayatımmm iii dileklerin içinnnn bu dilekkleree kocamannnn uzun bir AMİN çekiyorum hayatım sende tüm sevdiklerinlee uzun yıllarr mutlu mesut yaşaaa bide yüce rabbim yavrunu tüm kötülüklerden korusunn allhım tüm çocuğu olanlara evlat acısı göstermesinnn ay biraz duygusala bağladım ama içimden öle geldiii cokmasumum öpüommm bebüşümmŞeniz

cnm ben çorluda oturuyorummm elimden gelirse yardımcı olayımm çorluda emlak konutları var sosyetikk yer olarak bağlar mevkii var çorlu çok büyük yer kaç paraya kadr ev arıyosunn emlak konutları şehir merkezine uzak bağlar daha yakın heykel meydanı tam şehrin ortası iş yerin nerede olucak onada bağlıı isteğinn gerçi dolmuşlar devamlı var ama bence şehr içine yakın bi yer daha mantıklı

sizde sağolasınız fıstıklar allah hepimizin yuvasından mutluluk huzuru eksik etmesin canlarım benim öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…